To mi pripomina problem, co jsem mel na svem Sorentu, kde jsem mel problem se zamykanim =>
viewtopic.php?f=168&t=8290 jenze to nedopadlo uplne dle mojich predstav, takze oprava se opravdu dost prodrazila

Proc tak usuzuji, pokavad ti nejde ani jeden klic a jen prave to odemceni, tak by byla dost nahoda, aby v obou klicich nefungoval zrovna jen ten mikrospinac na odemykani

coz se stat muze, uz jsem to resil na Santa Fe. No a kdyby byl problem v prenosu signalu, tak by ti neslo ani zamykani pres klice. Takze jeste potvrd, ze ti blbne odemykani vozu i pres tlacitko ve voze a pak uz bych mohl s jistotou pomalu tvrdit, ze mas problem nejspis s relatkem odemykani, tak jako jsem mel ja s tim druhym. Pokavad je to relatko, tak te nepotesim opet jsou stejne jak u Sorenta umistena v pojistkove skriny a hadam nebudou vymenitelna, ale zase nekde pajena, aby usetrili

a pripadne vydelali, protoze servis se ti s tim nebude opravovat, ale nabidne ti vymenu cele pojistkove skrine za desitky tisic. Koupit pojistkovku z vrakace je polovicate reseni, protoze muze mit nabehano podobne ci i vice a muze to taky odejit v brzke dobe

Takze nezbude nez shanet ochotneho elektrikare, ktery se pusti do rozebirani te pojistkove skrinky a vymeni rovnou obe relatka. Ja uz se po mem poslednim nezdaru na tuto operaci dostatecne vybavil potrebou pajeci stanici, ale na cizim voze bych to neriskoval