mám rezervovanú novú Kiu ProCeed GT-Line (modelový rok 2025, automat, 103kw) a mal by som otázku ohľadom motorizácie, nakoľko mi ešte nedávno v predajni povedali, že je to MHEV, čo bolo rovnako uvedené na oficiálnej Kia stránke modelu ProCeed, avšak túto informáciu som si nebol schopný overiť, nakoľko na Kia stránke to už z nejakého dôvodu viac neuvádzajú a jediné, čo mám, je informácia z predajne, ktorej už tak úplne neverím.
Jedná sa teda o benzín + MHEV alebo len čisto benzín?

Za odpoveď vopred ďakujem.

Protoze mne se klidne stane, ze Sorento precte na nejakem omezeni ci odbocovacim pruhu nizsi rychlost, ktera tam na tom useku uz dale byt nemela, protoze pro ten pruh neplatila a nebo ji mela zrusit krizovatka a nebo chybejici cedule na ukonceni omezeni. Jenze auto ji tam neustale drzi a blika na mne, ze prekracuji rychlost, ktera v realu na tom useku neni
  Protoze mne se klidne stane, ze Sorento precte na nejakem omezeni ci odbocovacim pruhu nizsi rychlost, ktera tam na tom useku uz dale byt nemela, protoze pro ten pruh neplatila a nebo ji mela zrusit krizovatka a nebo chybejici cedule na ukonceni omezeni. Jenze auto ji tam neustale drzi a blika na mne, ze prekracuji rychlost, ktera v realu na tom useku neni