Ano, živí ma to pár rokov.
@jozef2
Mám v ponuke aj Global a Bruxsafol.
Nájdu sa aj takí kaskadéri, čo majú odvahu lepiť si to sami.

s pozdravom
imro-magi píše:@ferino
Ano, živí ma to pár rokov.
@jozef2
Mám v ponuke aj Global a Bruxsafol.
Nájdu sa aj takí kaskadéri, čo majú odvahu lepiť si to sami.Ak máš záujem, môžeš si prísť fóliu kúpiť.
s pozdravom
slava píše:Krátký dotaz. Zatmavená skla z výroby. Mají vůbec nějaký viditelně tmavší odstín, než bez zatmavení, dá se vypískova VIN na skla a má to nějaký význam? Dík!![]()
![]()
funtomas píše:O tyzden si idem dat nalepit folie na zadne bocne okna + na zadne okno. Maju na vyber rozne stupne zatmavenia. Zatial neviem pre aky stupen sa mam rozhodnut. Vidno nieco cez zadne okno pri najsilnejsom 5% stupni? Mne osobne to je jedno, lebo cuvam cez spatne zrkadla, ale ked si predstavim moju manzelku .... no comment
Co myslite?
papra píše:
Zatmavená skla z výroby mají 70% propustnost a pískování nevím,ale vyleptaný VIN kód se leptá zvenku,kde není fólie a významno sleva na pojistku a snad nenechavec půjde k autu co Vin vyleptaný nemá ;-)
EricDaze píše:papra píše:
Zatmavená skla z výroby mají 70% propustnost a pískování nevím,ale vyleptaný VIN kód se leptá zvenku,kde není fólie a významno sleva na pojistku a snad nenechavec půjde k autu co Vin vyleptaný nemá ;-)
Zatmavene skla z vyroby nemaju 70 % priepustnost, ale iba 30 % (len zadne+5te dvere), zrejme si si to pomylil s prednymi tonovanymi sklami ...
michalkkk píše:
Asi si si to pomylil skor ty z vyroby maju priepustnost 70% keby boli 30% tak su o mooc cernejsie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé