Jauda píše:otázka co je zjevně nížší než 70% a jak na STK pozná, jestli jsem měl tónované skla před foliema... Od tónování z fabriky mně prodejce odrazoval, že je sice sklo tmavé, ale sluneční záření neodráží, takže proti přehřívání interiéru to moc není. Nevíte co je na tom pravdy?
Tony píše:já to s TRIESTE udělal tak že na předek jsem dal ze zákona 70procent. jenže ono už tam z výroby bylo 70procent. takže ted je to tmavé asi jako 60procent. aspon neco. a certifikaci mam, na 70procent a to uz nikdo nerozezna
Katikakus píše:Tony píše:já to s TRIESTE udělal tak že na předek jsem dal ze zákona 70procent. jenže ono už tam z výroby bylo 70procent. takže ted je to tmavé asi jako 60procent. aspon neco. a certifikaci mam, na 70procent a to uz nikdo nerozezna
Jestli dobre pocitam, tak kdyz na 70% okna das folie 70%, tak celkova propustnost by mela byt 49%. Ale, jestli mas certifikaci, tak by to melo projit.
MMM píše:Folie jsem chtěl od začátku, nechal jsem si je dát na celé auto, protože pouze na zadek je to ošklivý. Na předních nesplňuji vyhlášku (mám propustnost asi 25%), ale do osvědčení mi prodejce napsal propustnost přípustnou. Překvapilo mě ale, jak je skrz ně dobře vidět ven.
mdiskuze píše:Ja na ceedu nemam predek vubec (zadek celej), ale na focusu jsem mel i predek zatmaveny a muzu rict, ze sem nemel potize do dvora zajet ani v noci. Ani parkovani v Praze nebyl problem :-). Hodne lidi z focus fora se me ptalo na srazech jestli muzou kouknout a kdyz to videli v realu, tak nekteri videli dobre a jini hur. Tzn, ze asi kazdy to vidi trosku jinak :-)).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé