vcera som si vsimol (boli sme so zenou v Znojme) ze Stonic zacal nejak casto prepinat z dennych svetiel (rezim AUTO) na stretavacky. Mam v pamati to, ze takto sa system brani nizkemu napatiu. Dokonca po 30km jazdy ked bol motor zohriaty ked som ja zabudol vypnut SS pri zastaveni nezhasol (rozsietila sa oranzova kontrolka ISG)
Dnes rano som meral a napatie po 150km jazde s 3 zastaveniami bolo 12,3V. Auto startuje upln ev cajku aj horsich teplotach, ale dnes som to dal na nabijacku (parkside), je fakt ze bola celkom klendra ale po 3 hodinach udajne nabite. Potom som nechal auto stat, teraz som to zmeral a znovu to ukazuje 12.3. Znovu som to dal nabijat a po cca 10min to skocilo znovu do stavu nabite. Je to trochu zahada a budem to sledovat

Pocitam, ze ak sa kapacita mei kus za kus tak nic kodovat netreba, bude to kus za kus
nachystal som zene do kufru booster, takze ked to raz nenastartuje ozivi to tym a kupime Exide AGM za cca 2700kc z jednej z overenych predajni autobaterii v Brne (battery import alebo Cepek)
auto ma 2 roky a 3 mesiace, co mi prijde aj na moderne auta s ISG a inteligentnym nabijanim mala vydrz. O baterku sa celkom staram, raz za mesiac som ju vzdy pichol na nabijacku pac zena jazdi celkom kratke trasy. ISG poctivo vypina
Skusim zmerat dobijanie pri nastartovanom motore, to vsak bude hadzat hrozne hausnumera (nenavidim Euro6 alternatory)