Riccardo píše:Mně dali za 250,- jenom ampulku s barvou a štětečkem ! Bezbarvý lak k tomu nebyl.
Jinak se s tím dělá fakt blbě. Když chceš překrýt jenom místo, kde není barva, tak musíš mít ruce jak chirurg. Dělal jsem to tak, že jsem si o ten štěteček otíral takovou třísku z párátka na zuby a s ksichtem asi 10 cm od škrábance a s vyplazeným jazykem jsem to zamáznul.
Stejně výsledek není 100% - chce to pak asi nějak zaleštit.
klobi2664 píše:Jelikož mi nějaký zřejmě závistivec obtáhl auto zřejmě klíčem, byl jsem nucen si koupit korekční tužku. Po koupi jsem ale zjistil, že na obalu nějak chybí návod. Touto cestou bych chtěl poprosit o radu někoho kdo ji už využil jak se s tím zachází. díky
Mirek28 píše:......... PROSÍM o radu všechny,čím rozleštit lak tak,aby se ty škrábance ztratili,naštěstí na blatníku to nikde není až na tu bílou barvu,ale jen srtržený ten horní lak.
Most píše:Po dnesni koupeli auta se objevil nepekny tukanec na A sloupku. Pro jistotu jsem zkonzultoval se sefem pumpy, jestli nahodou mycka, ale pravdepodobnejsi je blizke setkani tretiho druhu s nejakym sutrikem. Cestou z mycky jsem si vybavil jsem si pote posledni 2 mesice a vim ze jsem se minimalne 2x lekl, kdyz neco rachlo do auta. Predni sklo jsem vzdy zkontroloval a v pohode.
Ceka me tedy navsteva nejakeho "chirurga", protoze tukanec je az na plech a uz je to trosku chytle, viz foto![]()
A sloupek u ridice _________ Detail![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé