Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
mám na autě z výroby 16´alu disky. Na zimu bych chtěl koupit 15´plechy (snad to nebude vypadat tak tragicky na CEED SW 1,5 TOP a bude to dobře držet na silnici) a řeším, zda je nutné kupovat samostatné matice. Na předchozím autě jsem měl plechy v obou sadách (zimní/letní), v ještě dřívějším autě naopak obě sady (zimní/letní) coby ALU. Šrouby/matice jsem tedy nikdy nemusel řešit a ani jsem to nezkoumal, pouze tehdy jsem musel mít u zimních ALU vymezovací podložky.
Vojdu ti 15 ky, si si istý? Pozri si kolko máš brzdič od disku vzdialený. Top je asi ako náš Gold sa mi vidí. Ja som mal aj v techničáku 15´, ale nevošli by tam, vätšie brzdy tam boli..a to som mal silver pack.
KIA Sportage 1,6 Tgdi Gold Mhev 7DCT, Experience green 2023.... Kia Ceed 2019 1,4 MPI Silver+Silver pack - predané Kia RIO III EX 1.25 - predané Seat Leon 1,9 TDI - predané
Díky za upozornění. To by mě nenapadlo, vycházím samozřejmě z údajú v techničáku. Stejně si ale nejsem jistý, jestli posoudím, zda se mi tam vejdou. V ceníku se ale nabízí k základní výbavě 15’ plechy, tak by mě ani nenapadlo, že by to nešlo. A 16’ plechy tedy budou 100% ok, když mám teď 16’ ALU?
Uz se to tu resilo nescetnekrat, nektera modely maji omezeni v montazi nekterych disku, kvuli velikosti brzdicu (EPB), takze se to chce podivat, co mas zapsano jako nejmensi disk ve velkem technicaku
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Áno, nedá sa spoľahnúť na technický preukaz. 1. Ak má auto EPB, nedá sa dať 15". To píše aj v TP. 2. Podľa výbavy sú predné brzdy buď 15" (nižšia výbava) alebo 16" (vyššia výbava).
Tak přezuto z origo Michelin Primacy 4 na zimní docela obyč Barum Polaris 5, disky opět 17" a najednou opravdu výraně nižší pocitová hlučnost, teď už ani nevnímám přejezd na hrubý povrch... řekl bych celkově při stovce hlučnost jak při šedesátce předtím...
Zajímavé. Je tedy fakt, že jsem nikdy Michelinky neměl, ale ani se mi nechce věřit, že by byly takhle hlučné pneumatiky "premiového" výrobce. Na předchozím autě jsem měl Nokiany a ty byly super. Jen tedy vydržely 2 sezony. Auto mám 5 dní a ten hluk mě opravdu překvapil. Tak jsem taky zvědav, až přezuji...
Ona je to i otazka "zajeti" tech gum. Predloni jsem kupoval POLARIS5 a hucely jak načate lozisko. Druhou sezonu po prezuti z letnich nebyl rozdil temer patrny. Guma tvrdne a meni svoje nejen jizdni, ale i akusticke vlastnosti jak se meni rezonncni kmitocet drazek i gumy jako celku.
Mohol by som poprosiť majiteľa (majiteľov) Ceedu SW Platinum, aby mi uviedli parametre diskov, ktoré majú zapísané vo veľkom TP? Asi by sa jednalo skôr o posledné ročníky - 2023, 2022.
Vopred ďakujem.
Kia Proceed GT-Line, MY24, 1,5 T-GDi / 118 kW, 7DCT, Experience Green
prosím o radu: prvý krát som skúšal meniť alu kolesá na zimné a ľavé predné mi nejde vôbec dole, aj keď odšrobujem všetkých 5 šróbov skúšal som doňho aj kopať/ťahať ale nič pravé predné sa dá dať dole vpohode
No leda kopat větší silou a nebo lehce povolit matky, třeba o dvě otáčky a posadit auto na tak povolené kolo a trošku ho rozhoupat, určitě bych s nedotazenym kolem nezkoušel jezdit
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)