Kdyby mě nádrž ze ceeda, tak po 200Km The End

Jinak po jízdě na Moravu, kdy jsem měl spotřebu 6.8 mi teď stoupla na 7.1 - to je ta 20ti kilometrová všehochuť

Mirek28 píše:Jsem potěšen,včera jsem tankoval a spotřeba po 478 km (cca 400 mimo město a zbytek jízdy do 15 km v Praze) vyšla 6.83 l mám najeto 2238km tak třeba to ještě spadne.
Jinak - a nechci se hádat zda je nebo to není pravda - kolega v práci dělal dlouhodobý test a tankoval nejprve u malých levných pump a potom pouze u značkových (Shell, OMV, Agip) a na naprosto stejných trasách a stejném stylu jízdy rozdíl spotřeby 0,7l na 100km.
manicminer píše:Mirek28 píše:Jsem potěšen,včera jsem tankoval a spotřeba po 478 km (cca 400 mimo město a zbytek jízdy do 15 km v Praze) vyšla 6.83 l mám najeto 2238km tak třeba to ještě spadne.
Jinak - a nechci se hádat zda je nebo to není pravda - kolega v práci dělal dlouhodobý test a tankoval nejprve u malých levných pump a potom pouze u značkových (Shell, OMV, Agip) a na naprosto stejných trasách a stejném stylu jízdy rozdíl spotřeby 0,7l na 100km.
rozdil ve spotrebe ve prospech koho? malych ci znackovych pump?
luboss píše:Ja nechapem načo tak pozorujete tu spotrebu, predsa jazdim tak ako prave potrebujem a od toho sa odvija aj spotreba. A nechapem ľudí čo si k spotrebe vedú aj takéto "denníčky".... sory... nič by ma neprinútilo jazdit tak, že mam stale v podvedomí spotrebu a že svižnejšia jazda mi može negatívne ovplyvniť nejaku tabulku
Vlasta píše:Pro Mexicana - Jseš vedle,žádnej plyn na podlaze,ale normální jízda z který máš požitek a využíváš sílu auta.Nejsem už žádnej mladej blázen který musí predjed za každou cenu a telefonická konference za volantem? To jsi přehnal ne? Vím z vlastní zkušenosti(zásadně používám hand free),že když voláš nesoustředíš se tak na jízdu. Možná nevíš a časem se to naučíš,že svižně se dá jezdit i na hranici povolené rychlosti.Kdo najezdí 40 000 km za rok tak ten nejezdí do práce a z práce,ale živí se tím, jeho těch tvých 9 500 Kč.za rok nepoloží,protože udělá víc kšeftů a víc vydělá než je tato směšná částka za rok.Vyděl si to dvanácti a zjistíš ,že za měsíc dáš víc za cigarety a to si o tom nikde s nikým nepíšeš.
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot]