no tie spotreby su rozne asi u kazdeho..a veru ani ja neriesim nejaky pol liter hore dole..ja mam teraz aktualnu oklo 7,9 litra na 100,ale cisto mesto...neni to bohvie co ale na mesto daa sa
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tak to jste mě potěšili kluci! Pořád čtu jak za kolik někdo jezdí a i já to zkoušel a pořád čuměl na PP a auto držel kolem 2 tisíc otáček ... Jak jsem se dostal k rychlosti 80 km/h na čtyřku tak už jsem tam rval pětku atd. Ale pak jsem si řekl, kašlu na to a už nejezdím jako řidič slečny Daisy ... A poslední dobou po servisce auto roztahuji a točím do otáček ... A na PP už nemám nastavenou průměrnou spotřebu a dal jsem si tam dojezd km než mi dojde benzínek
jasneee to milujem ..ked vypalim na jednotke pomali do obmedzovaca a kukkaaam tii cifri 2ciferne :-D ...ten dojazd je najistejsii,lebo hentie len drazdia ,,ci ubrat alebo dupnut
Chlapi, nejezdim nějak přidušeně, někde sem četl že je dobrý jezdit ob kvalt - krátkodobě vytočit třeba 3 a pak rovnou na 5 a zatim to vychází... (teda praktikuju to až po tom co mám motorek prohřátej, předtím jen klasicky po kvaltech)
k 6.1 som sa ani troška nepriblížil... hlavne keď tomu stupím a trošku ho vytočím tak na aktuálnej spotrebe sa dejú čáry máry také čísla ako 30 l/100 km a pod... sú úplne normal....