Ahojte,
mam taku otazku - mam auto cca 5mesiacov - kym som jazdil na zimnych pneu (17" elektrony odlahcene + Continental pneu) - tak som bol uplne spokojny s autom... vsetko fasa...
Od kedy som prezul auto na letne kolesa (original 18" disky, ktore su sakra tazke + k tomu uzsie pneu Michelin Pilot Sport4 - takze aj tvrdsie) - tak sa mi s auto jazdi zle. Neviem to uplne dobre popisat - pri kludnej plavnej jazde (hlavne okolo 70+) citim pravidelne "tukanie" / vibrovanie / klepkanie do volantu aj pedalu - akoze je to minimalne (najviac to citit na hladkom asfalte) - v podstate spolujazdci to ani neeviduju, ale sofer ano - dost to lezie na mozog - hlavne pri niekohlko hodinovych cestach... ked jednoducho volant nie je kludny, ale staaale v rukach clovek nieco citi... mal som kopec aut - ale s tymto som sa nikdy nestretol.
Bol som uz aj v KII (ale davnejsie hned ako som prezul) - ale odbili ma, ze oni to necitia (asi / mozno) a ze asi to je od pneu. tak som pojazdil cca 2000km a stale to tam je...
Pneu som dal aj prevyvazit - a jedine co mi mechanik pre prevyvazovani poradil - ze hriadel ma volu -aj na pravej aj lavej strane - pozrel som to minule aj sam - a spravil video:
https://photos.app.goo.gl/cuwGuV3gnaXsNwYW8
...je to podla vas normalne ?