Pískanie motora

Trápí Vás něco na voze?

Pískanie motora

Příspěvekod Ondrej29 » 24.03.2009 08:43

Dobre ranko, mozno sa Vam bude zdat, ze zbytocne robim paniku, ale neda mi neopytat sa. Dnes rano cestou do prace, kym som stal na cervenej na semafore sa z nicoho nic zacal ozyvat piskavy zvuk spredu od motora. Neviem ci to piska aj za jazdy, pretoze ho popri normalnom hluku motora nepocut. Ale vzdy ked som stal bud na krizovatke alebo semaforoch bolo ten zvuk pocut. Cim to moze byt? Zatail za ten 1,5 tyzdna co to auto mam som najazdil cca 800 km v pohodicke bez nejakych rusivych momentov. Az to dnesne piskanie a neviem co si mam o tom mysliet. Vopred Vam dakujem za odpovede resp. rady
Ondrej29 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Carnival II (2002)
139000 km @ 9 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 25.03.2009 10:20

Tak to je zvláštní.... nám takhle podobně začali brzdy... když jsem stála, bylo slyšet pískání.... a pak už i za jízdy a pak začala svítit kontrolka, to už jsme naštěstí byla objednaná do servisu a pak mi zjistili brzdový destičky :-( slušně ojetý
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Ondrej29 » 25.03.2009 11:22

zikminka píše:Tak to je zvláštní.... nám takhle podobně začali brzdy... když jsem stála, bylo slyšet pískání.... a pak už i za jízdy a pak začala svítit kontrolka, to už jsme naštěstí byla objednaná do servisu a pak mi zjistili brzdový destičky :-( slušně ojetý

MOzno som sa len splasil .... Vcera tak ako to znenazdania zacalo aj to prestalo. Rozmyslam cit o nemohlo byt tym ze prsalo, ci som nepresiel niekde po mlake a ci z tej vody nezacalo nieco piskat.... Uvidime, budem sledovat
Ondrej29 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Carnival II (2002)
139000 km @ 9 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 26.03.2009 09:04

Ondrej29 píše:
zikminka píše:Tak to je zvláštní.... nám takhle podobně začali brzdy... když jsem stála, bylo slyšet pískání.... a pak už i za jízdy a pak začala svítit kontrolka, to už jsme naštěstí byla objednaná do servisu a pak mi zjistili brzdový destičky :-( slušně ojetý

MOzno som sa len splasil .... Vcera tak ako to znenazdania zacalo aj to prestalo. Rozmyslam cit o nemohlo byt tym ze prsalo, ci som nepresiel niekde po mlake a ci z tej vody nezacalo nieco piskat.... Uvidime, budem sledovat

No mě to začalo po tom, co jsme byla v myčce.. taky jsem si nejdřív myslela, že se někam dostala voda, dsleduj a uvidíš
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod PetrLa » 26.03.2009 19:22

Když jsi stála, tak bylo slyšet pískání? Já myslel že brzdové destičky pískají/chrčí jen když se třou o brzdový kotouč. Nepískalo to něco jiného?
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Re: Pískanie motora

Příspěvekod lukac.rudolf » 20.12.2010 02:48

Moja skúsenosť = píska klinový remeň
KIA CARNIVAL III EX (2008)
lukac.rudolf Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na Závady