Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Čaute...takže od stredy 4.1 som aj ja vlastníkom GT-éčka...auto prišlo dosť nečakane (a skoro), za čo môžem poďakovať tímu v Motor-Car Michalovce...teraz čakám na TP, nové disky, zimné pneumatiky, senzory tlaku, vaničku do kufra, led projektory dverí....po prečítaní cca 750 stranového manuálu a najazdení 400 km musím konštatovať, že to bola dobrá kúpa...síce dosť tvrdé a "trošku" hlučné, ale je to Beštia (ako to tu už niekto napísal)...veľa šťastných kilometrov GT-čkári!!!...
Zravim. Tak od 15.3. by mne mel Proceed GT spinkat v garazi Jedine co mne zarazi je rust ceny Gt (skokovy narust). Jen je skoda ze kola nejdou dat 17". Jo asy budu jediny Proceed v okoli. Chci se zepta nepomlouvaly vas lidi po koupi Proceeda???
Naposledy upravil Syrator dne 05.03.2023 00:44, celkově upraveno 1
Ahoj, zvazujeme nakup proceeda nebo xceeda. Spise se priklanime k nam nejvhodnejsi variante proceedu GT line s DCT. Jen bych mel na aute rad 18” kola, ale v moznosti konfigurace v CR jsou u GT line pouze 17”. Chtel bych se zeptat majitelu, kteri kupovali novou GT line v CR, zda meli uz zapsane 18” kola v technicaku. Diky za odpoved
Proceed 2022 Gt Line automat, zápis v TP. Na zimu jsem koupil další 17 kola, ale nevím, jestli by na naše silnice nebyly lepší spíš 16. Jedno kolo jsem hned v prosinci zničil ve výmolu v Praze. To se mi předtím nikdy nestalo.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
KIA ProCeed GT Line 1.5 T-GDI 7DCT r. v. 2022 červená Infra KIA CEED SW 1.6 CVVT Comfort Plus r.v. 2010 Q8 beige (prodáno)