HonzaŠ píše:Tohle lidi chtěli, takže za pět dávej jim. Btw počet smajlíků je přímo úměrný šílenství autora.
Tak ty lidi bych rád viděl a slyšel. Za mě je rozhodně pro zobrazení "3D" lepší grafický horizont a v předposlední verzi i s občas slušnou grafikou okolních kopců atd., byla navigace už "trochu" na úrovni s jakousi přidanou hodnotou. Vidím li v perspektivě cestu před sebou vedoucí k horizontu, rozhodně to má pro mě větší hodnotu, než celá obrazovka vedoucí do nikam. Ale třeba jsem narušený a moje vidění taky

Teď mi to přijde jako krok zpět do nepovedeného 2D.
Počtu smajlíků si říkej jak chceš, pro mne je adekvátní nas...í autora. Jestli se nepletu, je to čtvrtý, nebo pátý update a zatím žádný nebyl bez chyb- dost závažných- a opravy trvají neskutečně dlouho a jsou za mě spíš k horšímu- zpravidla. Podpora? K smíchu. Tolik moje pocity. Jednoduché zadávání nemožnost, navigování k přesnému cíli jednou- dvakrát z deseti. Znalost průmyslových zón za mě nula apod. Dopravní info, raději nehovořit.
Pokud je pravda, že má tenhle paskvil, kdysi super funkční a vynikající navigace HERE nahradit snad od příští verze Tom Tom, neskutečně se na něj těším

KIA XCEED GT line, 1,5T-GDi,118kW 7°DCTSpotřeba od : 8.9.2023- 6,7l/100km- dle tankování.
Najeto: 67800 km
Vozidlo prodáno- protiúčtem a doplacena Cupra Formentor 1,5TSi 2023
Tímto se s Vámi loučím. Ať Vám to jezdí