Ahojte.
Vlastním Kia Optima so 7DCT.... moje skúsenosti po 2,5 roku jazdenia. Keď bolo auto úplne nové, pociťoval som aj ja mierne šklbnutie, seknutie pri preraďovaní. Ale časom si zrejme prevodovka sadla a už žiadne sekanie neregistrujem. Málokedy počujem, hlavne keď mám otvorené okno v lete ako si preradí z 3 na 2 (niečo také ako keď preradíte na manuálnej prevodovke, že tam rýchlosť zapadne), ale to je naozaj raz za mesiac až dva. Pri vypnutí tempomatu som nikdy nezaregistroval, že by si auto podradilo zo 7 na 6 a naspäť, práve naopak, pekne si podraďuje ako klesajú otáčky a rýchlosť auta. Do kopca keď má potrebu si to krásne, hladko podradí, keď už krútiaci nepostačuje na to, aby to utiahol. Takže z mojej strany maximálna spokojnosť.
A nezabudnite, dosť podstatné: v žiadnej príručke od auta sa nepíše kedy meniť olej v prevodovke. MEŇTE HO každých 60 000 km. Ja ho v takomto intervale mením roky aj na ostatných autách a nikdy som nemal problém s prevodovkou. Tých pár €, čo do výmeny investujete stojí za to, ako meniť prípadne repasovať prevodovku. A nezabudnúť samozrejme urobiť vždy najskôr preplach prevodovky až potom naliať nový olej.
No a mám jedného super mechanika, ktorý sa mi stará o autá už roky, zlaté ručičky, a keď som mu niekedy povedal, že počujem na niektorom aute podozrivé zvuky, ktoré som mu nevedel, nedokázal nasimulovať, povedal: "daj si hlasnejšie rádio" a "nepočúvaj okolité nepodstatné zvuky, ale jazdi".
Tu ešte odkaz na stránku, čo nerobiť na dvojspojke:
https://www.autoforum.cz/zivot-ridice/5 ... evodovkou/