4FEAR píše:O víkendu jsem po 1 dni vrátil GT a musím říct, že jsem opravdu nadšený. Bylo s panoramou a při mých 195cm to bylo dost na těsno, potřeboval bych cca 2-3cm navíc, bez panoramy to bude v pohodě. Vzadu jsem se taky vešel bez problémů. ...
4FEAR píše:O víkendu jsem po 1 dni vrátil GT a musím říct, že jsem opravdu nadšený. Bylo s panoramou a při mých 195cm to bylo dost na těsno, potřeboval bych cca 2-3cm navíc, bez panoramy to bude v pohodě. Vzadu jsem se taky vešel bez problémů.
Denin píše:4FEAR píše:O víkendu jsem po 1 dni vrátil GT a musím říct, že jsem opravdu nadšený. Bylo s panoramou a při mých 195cm to bylo dost na těsno, potřeboval bych cca 2-3cm navíc, bez panoramy to bude v pohodě. Vzadu jsem se taky vešel bez problémů.
Muzu vedet kde ti ho pujcili na den? Nic takoveho jsem nemohl nikde sehnat, jen 10min. projizdka... Diky
4FEAR píše:Super, díky za info. Dneska si jdu půjčit Proceeda GT, tak si to vyzkouším a projedu se. Do teď jsem měl GOLF 7 1.2 81kw. Sháním něco většího pro budoucí rodinu a zároveň něco co mě bude bavit. Jen mám strach ze 2 věcí.
- spotřeba, převážně jezdím město / okresky a za 10l se mi moc jezdit nechce
- jestli mi nebude vadit hluk při delší jízdě + přítelkyni a dítěti vzadu na sedačkách
jarci píše:Ahojte páni,
tí čo ste objednávali GTčko na Slovensku dostal som smutnú správu. Objednával som prvý februárový týždeň 2022. Podľa nových informácii od predajcu GTčko nebude skôr ako leto 2023. Problémom sú riadiace jednotky pre prevdovku. Videl som aj tabuľku, kde bolo uvedené, že pre Slovensko sa dodávajú cca 2 GTčka mesačne a objednaných je 132. Pri týchto číslach mi to nevycháza ani do leta 2023. Zároveň ďalší dodatok k tomu, nevedia garantovať cenu. Preto teraz objednáte auto, ale cenu sa dozviete asi až keď naozaj pôjde do výroby.
matísek píše:jarci píše:Ahojte páni,
tí čo ste objednávali GTčko na Slovensku dostal som smutnú správu. Objednával som prvý februárový týždeň 2022. Podľa nových informácii od predajcu GTčko nebude skôr ako leto 2023. Problémom sú riadiace jednotky pre prevdovku. Videl som aj tabuľku, kde bolo uvedené, že pre Slovensko sa dodávajú cca 2 GTčka mesačne a objednaných je 132. Pri týchto číslach mi to nevycháza ani do leta 2023. Zároveň ďalší dodatok k tomu, nevedia garantovať cenu. Preto teraz objednáte auto, ale cenu sa dozviete asi až keď naozaj pôjde do výroby.
čau jarci...132 objednaných a 2 mesačne znamená, že posledný dostane auto o päť rokov...takže MY28...tomu by som neuveril ani keby to bola pravda...snáď predajca myslel komplet Proceed alebo GT pre celú Európu...ani si neviem predstaviť 132 GT-čiek na slovenských cestách...zatiaľ som videl asi dve a v Nemecku iba jedno...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé