nechcem zakladať zbytočne novú tému ale mal by som otázku na kolegu GT, teda GL-Line a teda na motorizáciu 1.5 TGDI. Po 5 rokoch zvažujem kúpu nového vozítka ale stále som mladý a nechcem teda "nudné" auto no dosť starý na to, aby som už rozmýšlal aj nad niečím do budúcna a po brázdení internetom som sa viac a viac zastavoval nad proceedom. Nebudeme si klamať má fakt pekný dizajn a to čo za svoju cenovku ponúka je naozaj super. Prechádzam z Golfa a veľa ľudí mi hovorí, že to robiť nemám ale stále pri porovnávaní skončím pri tejto proceed-ke

Prešiel som nespočet článkov a videí ohľadom tohto autíčka a často som sa stretol s tým, že ten automat je pomerne lenivý a neskoro reaguje na plyn. Ja osobne som mal pri testovacej jazde tiež miestami pocit, že v normálnom móde to auto akoby trošku váhalo či pridať alebo nie ale z tej krátkej testovačky to nemôžem samozrejme objektívne posúdiť. Preto sa chcem spýtať vás,ktorí toto auto máte, či máte podobný pocit alebo či sa niečo v posledných 2 rokoch zmenilo/vylepšilo. Ste vo všeobecnosti spokojní s proceedom prípadne so samotným motorom 1.5 TGDi?
Ďakujem za rady a postrehy