3. možnosť popisovali na aktualizačnom webe, ale už tam ten článok nie je.
Mne už tiež niekoľko aktualizácií padlo, väčšinou, keď som dal úplnú.
Mne sa osvedčila rýchla aktualizácia.
Mal som na mysli 3. - aktualizovať po vypnutí. Túto možnosť som ešte neskúšal.MP1 píše:3. možnosť popisovali na aktualizačnom webe, ale už tam ten článok nie je.
Mne už tiež niekoľko aktualizácií padlo, väčšinou, keď som dal úplnú.
Mne sa osvedčila rýchla aktualizácia.
Carduelis18 píše:Nemá prosím niekto náhodou skúsenosti s aktualizáciou máp? Teda skôr tip ako odstrániť poruchy, ktoré upgrade spôsobí.
Sorento (2017) má zrazu problem so zobrazovaním rýchlosti. Funguje buď len čítanie aktuálnych značiek na ceste, alebo keď to vypneš, zobrazila sa len rýchlosti z navigácie. Predtým sa zobrazovali vsetky typy súčasne
XCEED (2020) - zmizla ikonka na “obľúbené” kontakty s rýchlou voľbou, zostal len telefónny zoznam
Ja som zhodou okolnosti minuly týždeň stiahol este raz podľa názvu tu istu verziu 211026 a opäť prebehla aktualizácia na Sorente (asi 15 minút kontroloval subory a nakoniec sa spustila aj aktualizacia) takže nejake zmeny sa robili, aj ked to bola v podstate rovnaka aktualizacia, bohužiaľ som zatiaľ žiadne veľké zmeny nepostrehol. Zobrazovanie rýchlosti je stale rovnako zlé.Carduelis18 píše:Nemá prosím niekto náhodou skúsenosti s aktualizáciou máp? Teda skôr tip ako odstrániť poruchy, ktoré upgrade spôsobí.
Sorento (2017) má zrazu problem so zobrazovaním rýchlosti. Funguje buď len čítanie aktuálnych značiek na ceste, alebo keď to vypneš, zobrazila sa len rýchlosti z navigácie. Predtým sa zobrazovali vsetky typy súčasne
XCEED (2020) - zmizla ikonka na “obľúbené” kontakty s rýchlou voľbou, zostal len telefónny zoznam
Osozu píše:Ahoj ako dlho sa to aktualizovalo? Tiež ma to čaká ešte mam stále starsiu verziu z pred roka ccafigaro píše:Navigácia (Ceed MY2019) zaktualizovaná dnes ráno na ceste do práce
Zatiaľ to vyzerá OK. Čítanie max. povolenej rýchlosti z mapy opravené! Viac som skontrolovať nestihol.
Sent from my SM-G780F using Tapatalk
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]