Môžem potvrdiť, že plechové disky 6Jx16 ET50, kód 9532 - disk Mazda nepasuje na Ceed. Testované na Ceed JD po FL (tuším 2017). Disk sa oprie o predné brzdy.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Dnes prezuté na Bridgestone LM005, nepovedal by som, že sú tiché (štítok dokonca uvádza 71dB), ale to je taká lahoda pre moje uši oproti tým hankookom z výroby, že ani nebudem chcieť prezúvať na jar na letné. Ani tak neplávu, v zákrute až podvozok auto nahne čo je omnoho predvídateľnejšie a čitateľnejšie. Uvidíme v zime nakoľko Bridgestone za testy platil alebo či platil . Zatiaľ tých pár km na suchu sa nedá hodnotiť viac.
Do konce minulýho tejdne sem byl v izolaci kvůli koronavejrovi a když sem jel 8.4. na PCR tak sem byl rád že mám zimní. Sněžilo jak sviňa a některý úseky byly slušně zabřečkovaný a jinde se zase tvořili sněhový jazyky. Po izolaci sem ještě nepřezul, mám noční a je furt zima. Letní tam nechám dát až příští týden, to už snad sněžit nebude
Naposledy upravil HonzaŠ dne 28.04.2021 11:02, celkově upraveno 1
Už mám také přezuto, ráno jsou sice u nás mrazíky ale sníh snad už nepřijde
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Já rovněž přezul ze zimních 18" na 17" celoročky, zatím použity cca 3 měsíce, a zimní pouze jednu zimu a pár km , tak mám vystaráno na další sezónu a při mém současném nájezdu možná i na další dvě
Já stále zimní. Asi nejdéle, co jsem ještě nepřezul, ale třeba včera tu odpoledne sněžilo a teploty taky nic moc. Ale asi brzy přehodím. Přeci jen už se blíží květen