Modelovy rok 2022 ceed sw

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Re: Modelovy rok 2022 ceed sw

Příspěvekod sunshine » 22.02.2022 12:44

8" infotainment v Kia podporuje jak spojení přes kabel tak i wireless. Mám to odzkoušeno. 11.25" jenom přes kabel (zatím). Ale zaráží mě, že ti spojení přes wireless padá... Mě se to nikdy nestalo.. V nastavení telefonu máš nastaveno aktivní "Mobilní data"? Asi by to chtělo separátní vlákno. Tady se řeší spíše technika auta SW, popřípadě dodací lhůty.
sunshine Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod kyleah » 26.02.2022 21:04

8" infotainment podporuje spojenie cez kabel aj wireless iba pre Android. Apple telefon je mozne pripojit iba bezdrotovo. Separatne vlakno k tejto teme uz mam, tuna som to spomenul cisto ako moj nazor za co sa oplati pri objednavani CEEDu priplatit.
kyleah Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod uhu.muller » 27.02.2022 08:49

Zdar borci. Koukám po novém vozidle a předběžně jsem si vyhlídl Kiu ceed SW 2022. Motor bych vybral asi 1.5 T-GDI. Nájezdy co práce a z práce plus nějaké výlety s rodinou nebudou mít takový nájezd. Momentálně mám nájezd do 30 tis ročně, teď už spíše méně.
Chci se zeptat na nějaké reálné poznatky, zda-li má smysl do toho jít případně na co si dát pozor. Výbavu bych rád TOP kvůli LED světlům.
Dík :)
:kia: KIA CEED SW MY2022 TOP 1.5 T-GDI Machined Bronze :CZ:
uhu.muller Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod torrent » 27.02.2022 16:24

uhu.muller mám model před FL, ale smotorem 1,5 tgdi, takže kromě designu stejná auta. Jsem s autem maximálně spokojený, zejméína co se týče motoru. Je perfektní pro jízdu jak po okreskách tak i na dálnici je dostatečně svižný, a to i s plně naloženým autem a boxem na střeše. Spotřebu mám 6,3 litru, ale hodně jezdím po městě a krátké trasy. Mimo město to umí jezdit hodně pod 5,5 litru. Za celý rok jsem kromě oleje nic neřešil. Akorát jsem na zadku vyměnil pružiny za zesílené, jelikož s plně naloženým autem to s originálníma nebylo ono. Během toho roku jsem jsem zpozoroval trochu problémy s antikolizním systémem, kdy to signalizuje riziko střetu, i když skutečně nic nehrozí, zejména pokud svítí slunce. Občas to človeka dost vystraší. Osobně mám trochu problém s výhledem z auta a s řešením zpětných zrcátek, sem tam se mi stane, že nezahlédnu auto v druhém pruhu (ale třeba je to jen má nepozornost, nebo numím správně nastavit zrcátka). Manželka si při delších trasách stěžuje na menší nepohodlí na zadních sedačkách, ale nic hrozného. V kufru je spousta místa, stejně tak jako na sedačkách a na nedostatek odkládacích ploch si také nestěžuju. Pro mě je to skvělý roidinný auto, na které když dám na střechu box, tak nabídne i hromadu místa. A když jedu sám, tak umí i potěšit "sportovnější" jízdou. Nejsem žádný odborník na motory, ale pokud se k tomu člověk bude chovat slušně (nenakládat tomu při studeným motoru) a včas měnit olej, tak ten motor musí vydržet kopec kilometrů s minimálními náklady.
Kia Ceed SW (CD) GT Line MY2023, 1,5 T-GDi 118 kW
torrent Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod uhu.muller » 27.02.2022 16:58

Tak to je paráda, to budu asi brzy mezi Vámi :D doufám, že nebudu litovat
uhu.muller Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod torrent » 27.02.2022 17:12

Hele mám kiu 6 rokem. Když jsem se před 6 let rozhodoval, co koupit, tak mě každý tlačil do koncernu (octávky combi). Váhal jsem jsem, přemýšlel co a jak, ale na základě toho, že ve firmě máme už 14 let Ceedy bez nějakých zásadních poruch, tak jsem si řekl, že půjdu do Kii, A nelituju, oproti koncernu jsem ušetřil, pocitově 7letá záruka je také super, ty auta se nekradou a dle mého nabídnou to samé co koncern, možná nabídne i o trochu více a za méně peněz. V garáži mi jako druhé auto škodovka, takže přímé porovnání mám. Ano je pravda, že servis korejců je o trochu dražší, ale nepovažoval bych to za nic zásadního.
Kia Ceed SW (CD) GT Line MY2023, 1,5 T-GDi 118 kW
torrent Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod uhu.muller » 27.02.2022 17:25

Já právě přecházím z Mondea 2004 96 kw nafta. Ve firmě jsme taky měli ceed 2014 ale jen 1.4 v naftě a když byla na servisu , měl jsem jako náhradní 1.6 naftu a to byla už paráda. Ale naftu uz začínám trochu nesnášet. uz jsem zažil komplet spojku s dvouhmotou, vstřiky a čerpadlo CR a teď na motoru dělají problémy komprese. A jelikož těch nájezdů je už méně, benzín by mohl stačit.

Budeme stejně jezdit nejčastěji dva + malý prcek a pesan v kufru. A jelikož nejdelší trasa co nejezdím ne momentálně kolem 200 km, myslím, že to nebude tako problém. A za ty prachy se dá dneska koupit tak maximálně Dacia
uhu.muller Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod uhu.muller » 28.02.2022 21:56

Chtěl jsem se ještě zeptat aktuálních majitelů. Na testovačce jsem si všiml, že na rádiu v menu jsou ikony v nějakých šílených barvách fialovo růžové. Jde to změnit? Jsou to zrovna barvy, který úplně nesnáším :D
uhu.muller Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod profano » 28.02.2022 22:20

Je to děs, ale nejde.
profano Muž
Sponzor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (5) TOP sponzor (1)

Kia XCeed (2021)
34000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod petzl62 » 28.02.2022 23:12

uhu.muller píše:Chtěl jsem se ještě zeptat aktuálních majitelů. Na testovačce jsem si všiml, že na rádiu v menu jsou ikony v nějakých šílených barvách fialovo růžové. Jde to změnit? Jsou to zrovna barvy, který úplně nesnáším :D

Já se ti vůbec nedivím, taky mě ty lgbt barvičky iritují a kéž by to v blízkém update změnili :oops:
KIA XCEED GT line, 1,5T-GDi,118kW 7°DCTSpotřeba od : 8.9.2023- 6,7l/100km- dle tankování.
Najeto: 67800 km
Vozidlo prodáno- protiúčtem a doplacena Cupra Formentor 1,5TSi 2023
Tímto se s Vámi loučím. Ať Vám to jezdí :thu:
petzl62 Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod rapman » 09.03.2022 17:19

Jakou se vám povedlo vyjednat cenu proti ceníkové při koupi SW 2022?
rapman Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Mafosef46 » 09.03.2022 19:10

Teraz riešim kúpu nového modelu a ponúkli mi 9%zľavu ako zamestnancovi dodávateľskej firmy pre Kiu.
Ceed SW MY22 1,5 T-GDi GT-Line + Smart pack
Mafosef46 Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod uhu.muller » 09.03.2022 22:16

90 tis. :D a koberečky s povinnou výbavou grátis
uhu.muller Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod petercombat » 10.03.2022 06:33

No neviem ci koberceky a povinna vybava su gratis to hovoria asi kazdemu, inac mne to iste, len 450 zlava a zimne gumy
Kia Ceed SW 1.6 2008
Kia Ceed SW 1.5t-gdi gt-line 2022
petercombat Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod uhu.muller » 10.03.2022 21:59

V autě totiž jsou gumové a dostal jsem ještě k tomu látkové. Hele já v práci taky už slevy nedávám. Zboží není, tak nedává smysl prodávat se slevou. Výjimkou jsou třeba už starší kusy (klasicky před faceliftové kusy), na které třeba je možnost něco uplatnit.
uhu.muller Muž
Uživatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na ceed SW