mv12 píše:Podle mě to dělá proudění vzduchu a v tom moc zástěrky bohužel nepomohou. Určitě musí jít od kol míň špíny (něco ty zástěrky pochytají), ale když to je aerodynamicky řešeno tak, že vzadu jde vše na zadní část auta místo do pryč, tak i ten zbytek to zamaže tak rychle že stejně nepozná člověk rozdíl. Já je tam dal taky kvůli kamínkům, ale překvapilo mě, jak moc se to vzadu špiní. Nevím, možná krátký ceed se špiní ještě víc než SW, přece jen převis auta za koly je o dost menší... Každopádně takhle moc se mi nešpinilo žádné jiného auto.... Tak by mě zajímalo, jestli se tato "vada" zlepšila s novou generací...
Já myslím, že spoiler na hraně střechy způsobuje, že vzduch proudící přes střechu se na něm "utrhne" a tak neproudí kolem okna dolů - takže za oknem vzniká podtlak, který nasává zvířený bordel ze silnice.

Tomu napomáhá i zaoblení spodku, kolem něhož naopak vzduch dobře proudí nahoru! Tak jsem zkusil ten vzduch zdola taky "utrhnout" gumovou lištou. Aerodynamickej tunel nemám, ale subjektivně se mi jeví, že to částečně pomohlo! V současném inverzním počasí jsou pořád mokré silnice, a zdá se, že se celý zadek špiní míň. Ta lišta má výšku jen 5cm, u vyšší jsem se obával jak by to vypadalo, ale nevadilo by tam ani 10cm... Jinak zástěrky mám, ale pokud jde o špinění, tak asi pomáhají víc těm za mnou jedoucím...

IMG_20251222_161401.jpg
IMG_20251222_161255.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.