Nastal čas pro koupi nového vozu, Kia je aktuálně favoritem. A jelikož se jedná o (min. pro mě) vyšší investici, rád bych se zeptal zde, jestli jsou nějaké zkušenosti s možností získat k autu jakoukoliv slevu či nějaký bonus. Vím, že je doba "zlá", ale stále si myslím, že by něco prodejce slevit mohl... Máte někdo zkušenosti, abych možná hloupě nezaplatil striktně to co je v ceníku?
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
štandardne máš v cenníku 40 000 zľavu, k ďalšej 40 000 zľave sa môžeš dostať, ak máš ŤZP, alebo si flotilový zákazník, alebo sa nájdete dvaja, traja, čo by ste spolu naraz zobrali autá...
a predajca by teoreticky mohol dať zľavu z vlastnej marže cca 20 000, ale to len výnimočne asi na nejaké staršie auto (teraz sa dopredávajú 2020 modely s ešte 1,4 T-GDI), alebo nejakú predvádzačku...
as mad as possible Kia Ceed SW 1,5 T-Gdi - Casa White - Gold + Navi + Led
Oslov prodejce v okoli, blizi se konec roku a oni potrebuji naplnit kvoty, takze se nebrani davat zajimave slevy. Ale jak pises, doba je zla, auta nejsou. Ja objednaval dva roky zpatky taky koncem zari a dostal slevu 120 000 Kc.
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red
Ted sem resil v Pribrami problem s ojetim auta klicem a mezi reci jsme se dostali k prodejnosti. Od noveho roku tady 31 aut prodano, ale nabidli mi vykup meho vozu za puvodni cenu a slevu na novou Sportage z 720 K na 630 K hlava mi to nebere.
No nevim osobně jsem jel na podzim do Chorvatska s novou Sportagì 1.6 GDI 99 kw ve 4 lidech a 2 tašky a můžu říct že sem byl překvapen 99kw a kde v tom autě jsou,moc to nejede,rovinky na dálnici ještě jdou ale kopce hrůza ,plný plyn a nejede to a pořád podŕazujes,spotřeba 100 oktan benzín a 8,6 spotřeba,no snad se mu to zlepší najeto měl 10 tisíc než jsme jeli,bral bych ten motor jenom s turbem,zlaté naftové CRDI.