Doktor56 píše:Vymenil som Sportage III 2.0 CRDI za Proceed GT 1.6 TGDI. Kúpené 11/2020 doteraz 20 tis. km. Zatiaľ spokojný, spĺňa to, čo som očakával.
Trochu ma rušia 2 veci:
- V režime SPORT pri rýchlosti 50-60 km/h kolíšu otáčky a je ťažko udržať ustálenú rýchlosť v obci. V režime Normal to nerobí. Až tak mi to nevadí, lebo jazdiť v športovom režime 50-60 nie je celkom prirodzené. Iba som chcel vedieť, či to robí aj ďalších kusoch.
- Na diaľnici pri jazde s adaptívnym tempomatom po diaľnici mi opakovane ohlasuje "Nespúšťajte ruky z volantu!" aj keď mám ruky na volante, len ho slabšie držím.
Má s tým niekto skúsenosť?
MP1 píše:A mne zákazník tvrdil, že aj v režime Normal funguje. Odpojili sme mu ho a od vtedy máme spokojného zákazníka.Katikakus píše:V rezimu normal generator nefunguje. Zapina se prepnutim do rezimu sport. GT ma jiny vyfuk, nez jine motorove verze - je naladeny tak, aby mel sportovnejsi zvuk. Takze ano, GT je i v rezimu normal hlucnejsi nez 1,5 T-GDI. Zamerne.
Už sme to odpájali dvom a obidvaja si pochvaľujú, že v režime Normal je auto tichšie.
MP1 píše:Generátor je pod stieračmi, nemá s reproduktormi nič spoločné
Lubos1 píše:Z F/L modelu sa mi paci nova grafika pristrojoveho panelu (budiky). Bude sa dat spravit update SW aj u nasich predfaceliftovych aut?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé