palubovka svieti naplno

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

palubovka svieti naplno

Příspěvekod cuco » 10.03.2021 10:44

Zdravím. Mám Kia Ceed SW 1.6 CVVT r.v.2010. Doteraz mi fungovalo stmievanie podsvietenia palubovky úplne normálne a tak isto keď som vypol stretávacie svetlá tak sa palubovka rozsvietila naplno a keď sa svetlá zapli tak sa stlmila. Všetko fungovalo automaticky. Zrazu mi palubovka začala svietiť naplno a nereaguje ani na stmievanie ani na zapnutie alebo vypnutie svetiel. Viete mi poradiť nejaké možnosti čo to spôsobilo? Alebo ako to opraviť bez cesty do servisu? Ďakujem Peter.
KIA Ceed 1.6 CVVT SW, 2010
cuco Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: palubovka svieti naplno

Příspěvekod Niki » 10.03.2021 10:49

S najvacsou pravdepodobnostou odisiel nejaky odpor.....osobne by som sa pozrel na stmievacie kolecko resp. prislusny obvod.
Ceed SW 1.4 t-gdi, DCT, Gold + Led packet + Radio packet, Lunar Silver
Niki Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Re: palubovka svieti naplno

Příspěvekod cuco » 10.03.2021 21:58

Opravené. 10A poistka zadného pravého svetla bola odpálená. Ono je to nejako tak prepojené. Všetko zase funguje ako má.
KIA Ceed 1.6 CVVT SW, 2010
cuco Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na ceed SW