od disius » 18.12.2020 11:38
Ahojte, bol som na garancnej prehliadke po 15.000 km a okrem ineho som si dal aktualizovat aj mapy. Spolu s mapami mi aktualizovali aj SW infotaimentu a tu pre mna nastal dost velky problem. Mam 10' display na ktorom som povodne mal nastaveny "split screen" na 3 casti (mapa, radio a hodiny), ktory mi na uvodnu obrazovku naskocil sam hned po nastartovani motora. Teraz mi tam nabehne len nejaky setric spolu s informaciou o case, meno pouzivatela a na jednej strane je v ako keby v pozadi taka mala mapa (ktora kopiruje pohyb auta), vecsina obrazovky je vsak tmava a toto mi tam zobrazuje cely cas az kym si manualne neprepnem napr. na radio (cize neviem ani aku stanicu pocuvam, ani ci mam pripojene nejake zariadenie...atd.). Taktiez menu sa dost zmenilo a aj vzhlad radia - nepodarilo sa mi napr. prist na to ako si zoradit radiostanice podla mnou pozadovaneho poradia, dovoli mi ich zoradit iba v abecednom poradi a samozrejme prve v poradi je radio Devin

. Je tam vsak aj kopec inych odlisnosti ktore teraz radsej ani neriesim. Tak som si stiahol manual, reku si to nastavim podla neho. Ten je vsak samozrejme nepouzitelny, ale aspon som sa dozvedel ze su dva typy infotaimentu. Typ 1 ktory som mal pred aktualizaciou a typ 2 ktory mam teraz

.
Viete mi niekto poradit ci sa da nejako prejst z Typu 2 naspet na Typ 1? Pokial to nieje mozne, tak aspon ako dostat moj oblubeny "split screen" na uvodnu obrazovku? V menu som to sice nejako nasiel ale ani po zakliknuti pozadovanych informacii (mapa, radio a hodiny) mi to na uvodnu obrazovku proste nenabehne. Taktiez, ak by ste mi poradili ako si zoradit radiostanice v mnou pozadovanom poradi, velmi by ma to potesilo

KIA Ceed SW MY'20, 1,4 TGDi, Flame blue, Platinum+Luxury
KIA Rio MY'16, 1,2 White, Gold+Winter
KIA Cee'd SW MY'10, 1,6CRDi, TX