Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
vladislav píše:Dneska jsem si ho byl prohlédnout..Vnitřek je lepší ...Venkovní úpravy se mi moc nelíbí...Ta přední maska vůbec ne..Sportovní verze prý se od toho moc neodlišuje..Jinak měl ještě motor 1,4L .. 80 Kw..Ta slabší verze bude až s náběhem výroby...Jinak ten silnější motor bude možny i nádále podle prodejce při zadání auta do výroby....Takže samozřejmě bude za příplatek..Koukal jsem na Renualt Megan s 1,4 motorem by byl pro mě lepší volba v dnešní situaci než Ceed..Do motoru 1,6 L bych u Ceeda nešel...Je to minimálně o 1l/100km více....Celkový dojem ..Jsem rád ,že už své auto mám....V dnešní době bych šel do jiné značky.S tímto typem co bude Kia nabízet bych asi nepočital ve svém výběru auta..
rom007 píše:Taky sem si ho byl dnneska prohlednout a taky se mi vnitrek vic libi, jednoznacne. Venkovnni upravy se mi taky libi ale jsou mi celkem jedno, u predfaceliftove verze u me vuci exterieru nnebylo vyhrad, pouze vuci innterieru. Ten v kterem jsem byl mel taky 80 kW 1.4
Co je horsi jsou nove ceny, neplati -30 tisic akce a jsou tedy o 30 az 35 tisic vyssiSkoda ze o tolik, chtel jsem ho hned zitra koupit. Takhle cumim obrazek digitalniho tachometru v jinak krasnem Megane a snazim sam sebe presvedcit ze se mi libi ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé