Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Nový design cee´du

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Re: Nový design cee´du

Příspěvekod Bob69 » 20.08.2009 20:38

Souhlasím s Martou. Také mě se interiér líbí, ale současný zevnějšek mi připadá hezčí. Když dneska potkám zepředu Ceéda, tak hned vím, že je to on. U nové verze nevím, nevím...
pro_cee´d * 1,4 CVVT Bílá WD Comfort *
...................................17.000 km spotřeba 7,1 l/100 km
Bob69 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
17000 km @ 7.1 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod slava » 20.08.2009 21:20

Jednoduché :D . Teď poznáš Cee´da, potom :kia: :P .
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod figaro » 24.08.2009 11:31

Stranka o novom ceede http://www.odhalma.sk/ :D :D :D
Kia XCeed (2024), 1.5 T-GDi, A 7DCT, 118 kW/160 hp, GT-Line, zelená Celadon Spirit Green (CE6), MY2024
Kia Ceed III (2018), 1.4 T-GDi, A 7DCT, 103 kW/140 hp, First Edition, modrá Blue Flame (B3L), MY2019
figaro Muž
Fanda vozů Kia

Kia XCeed (2024)
12000 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod snike » 24.08.2009 17:02

Tak dneska jsem měl možnost si sednou do faceliftovaného Cee´da :yes: :yes: :yes: Musím říci, že interiér se jim fakt povedl a hlavně příjemně tvarovaný volant si zasluhuje moji pochvalu. Také nové podsvícení přístrojů, je příjemné, stejně tak duální klimatizace a celkově i interiér působí hodnotněji. Na nový předek jsem však zatím názor nezměnil, nějak mi moc nesedí, je tam na mne hodně chromu. Ale je to jen design a každý to může vidět jinak. Bohužel xenony se nekonají :( :( :(
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 16.888 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 29. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
16888 km @ 0 l/100km

Příspěvekod slava » 24.08.2009 18:21

Přečetl jsem si o tom slavném FL. Takže, snížení výkonu u benzínového motoru 1.4 ze 109 koní(nevím kde vzali 105) na 90 koní je tak, jak jsem psal už někdy v květnu :shock: . Ten teda s naloženýn SW, ve čtyřech,(nedej bože v pěti)lidech po nějakých 80 - 90 kilech určitě pěkně zacvičí :lol: :lol: :lol: :lol: . U SW: zadní světla, to je teda dílo :shock: . Bude zezadu vypadat tak, jak to švirgaté Bravo, nebo Fokus. Každé oko jiné, pcháááá :shock: . A kdoví jak sprasí Pro_cee´da. :shock: :shock: . Ještě že už ho mám v garáži :D . Kdyby takto vypadala řada Kia Cee´d, tak jsem si Emilka nikdy nezamiloval a samozřejmě nekoupil. Teď je to ta pravá Korea. Pan Schreier snad oslepl. Prorokuju rozhodně prodejní pokles vozů :kia: (všecky auta stejné ksichty). Renault s Meganem 1.4 turbo a 130 koní, ten se teda zasměje. O zpětných zrcátkách ani nepíšu, protože tomu jak zdůvodnili ten hrozný tvar se směju ještě teď. Jedině snad s volantem se teda trefili, ale to mělo být dávno už v našich stávajících vozech, stačilo se na parkovišti podívat do pár aut za půl milionu a bylo by jim to jasné hned. Pro mně je to teda dvěma slovy " OBROVSKÉ ZKLAMÁNÍ". A co dveře? Zevnitř furt stejné. Fotka z nejvyšší výbavy to nezachrání. Měli mrknout do Peugeota, jaké má zevnitř vymakané madla - nevidím na nich chybu. A světla? Když nedali Bi-xenony, měli je nechat jak byly a radši přidat světýlka do dveří. Vždyť už v Žiguli byly. Četl jsem, že firma OSRAM začíná vyrábět autožárovky se zárukou na 3 roky(slovy-na tři roky), tak jaký problém se žárovkama? Mám dojem, že tam byla cena něco kolem 300,-Kč. To je klidně preventivně vyměním obrok při garančce. Rozhodně má :kia: ve vedení naslovo vzaté odborníky, kteří rozhodují zodpovědně o věcech, kterým lautr nerozumí. A já se tady rozčiluji, stoupá mi .......no co jste mysleli? Samozřejmě tlak. Už ať je sraz a tam je roztrháme na mraky. Kdo se chce zodpovědných činitelů zastat, jen do mně!! :tongue:
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod meken77 » 24.08.2009 20:35

@slava
nemužu než souhlasit....kdyby takhle vypadalo SW než sem si hokupoval,tak bych o něj ani okem nezavadil....jednoznačně nepovedenej paskvil...myslím zevnějšek :thd: :thd:
meken77 Muž
Uživatel fóra

2. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
56000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod max » 24.08.2009 21:09

Vše je to o vkusu každého jedince. Osobně "starší"verze má pořád co nabídnout a nevidím v té nové verzi až takový posun. Upřímně řečeno starší verze se mi pořád líbí natolik že nová zůstává v jistém stínu. Zvedám ruku pro blinkry v zrcátkách, pokud dostojí Jakubovo informace v podání elektronického plynu, což je zlepšení, pak v těchto částech zvedám prst nahoru.
MAX
max Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Ice_B » 24.08.2009 23:51

Musím sa priznať : keby :kia: nevyrábala Cee´d, tak si od nich žiadne auto nekúpim. Ale Cee´d sa mi zapáčil a tak som si ho kúpil. Zatiaľ som videl FL Cee´da len naloženého na kamióne, ale podľa fotiek sa páni z Kórey vracajú z Európy (pre ktorú aj toto auto vyrábajú) späť do Ázie. Vôbec sa mi to nepáči, predok už nieje taký športový ako pred FL, zadné hmlovky ála kórejské oči, menšie vonkajšie spätné zrkadlá, výplne dverí - žiadna zmena, volant je zmenený natoľko až mi pripomína tak trochu volant Dacie Logan, až na to stredné "hliníkové" rameno, všimnite si stred, kde je uložený airbag - nejako sa nápadne podobajú...
dacia-logan-int.jpg
2010 Kia Cee'd facelift 8.jpg

Asi si pôjdem FL pozrieť na vlastné oči, ale či by ma presvedčil, aby som si ho kúpil, tak to neviem...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ice_B Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2007)
182000 km @ 5.0 l/100km

Příspěvekod Axel » 25.08.2009 01:23

myslíte, že by volant ale hlavně budíky šli nacpat do nynějších Ceedu?

Jinak souhlasím, ve předu se mi líbí vše až na tu masku, ale uvidíme co nabídne nějáká ta sportovní úprava (pokud bychom kupovali teď, tak by se určo na autě tato maska dlouho neohřála). Blinkry v zrcátkách taky vítám, ale tvar nikoliv (for :kia: : CO SE VÁM NA TĚCH PŮVODNÍCH NELÍBILO? JSOU NAPROSTO SUPER A MAJÍ JEDINEČNÝ TVAR, KTERý JINÁ AUTA NEMAJÍ. A TEN VÝHLED...SUPER) Zadní světla taky škoda (zase for :kia: UVĚDOMTE SI, ŽE U SW POTŘEBUJU VEČER DOZADU VIDĚT NA OBĚ STRANY PŘI COUVÁNÍ A MYSLÍM SI, ŽE KVŮLI ÚSPOŘE NA DVOU ŽÁROVKÁCH TO NEMĚLO ANI CENU PŘEDĚLÁVAT).

SHRNUTÍ: JSEM RÁD ZA NAŠE KRÁSNÉ SWečko :thu: :thu: :thu:
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod vladislav » 27.08.2009 16:29

V pondělí si ho jdu prohlédnout na živo k mému prodejci... :thu:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Stefi » 27.08.2009 19:34

:roll: :? já jsem si jej prolezl dnes, jak krátký tak SW, před nima stáli předchůdci tak jsem srovnával /hlavně exterier, abych lépe posoudil retuše/, řekl bych, že venkovní změny jsou k prospěchu, každá automobilka chce vytvořit stejný charakteristický rys pro svoji značku, tak kia zvolila předek, řekl bych, že se jim to povedlo, no asi je na škodu znížení výkonu u 1,4 benzín, ale asi se neprodávala dost 1,6, tak to bude potencialní tlak na zájemce, při výběru motorizace :shock: , jinak dobře působí u obou zadní světla a u krátkého i ty změněná zadní mlhovky, naznačení jako by ledek u SW je rovněž efektní, celkově i vnitřní změny beru pozitívně... :kia: :thu:
Naposledy upravil Stefi dne 28.08.2009 13:22, celkově upraveno 2
Stefi Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 29. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16)
TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod Axel » 27.08.2009 21:54

jj v Úl už jsou taky takže asi v pondělí se tam taky pojedu podívat a srovnat :)
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod vladislav » 31.08.2009 14:15

Dneska jsem si ho byl prohlédnout..Vnitřek je lepší ...Venkovní úpravy se mi moc nelíbí...Ta přední maska vůbec ne..Sportovní verze prý se od toho moc neodlišuje..Jinak měl ještě motor 1,4L .. 80 Kw..Ta slabší verze bude až s náběhem výroby...Jinak ten silnější motor bude možny i nádále podle prodejce při zadání auta do výroby....Takže samozřejmě bude za příplatek.. :D Koukal jsem na Renualt Megan s 1,4 motorem by byl pro mě lepší volba v dnešní situaci než Ceed..Do motoru 1,6 L bych u Ceeda nešel...Je to minimálně o 1l/100km více....Celkový dojem ..Jsem rád ,že už své auto mám....V dnešní době bych šel do jiné značky.S tímto typem co bude Kia nabízet bych asi nepočital ve svém výběru auta.. :no:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod rom007 » 31.08.2009 15:06

vladislav píše:Dneska jsem si ho byl prohlédnout..Vnitřek je lepší ...Venkovní úpravy se mi moc nelíbí...Ta přední maska vůbec ne..Sportovní verze prý se od toho moc neodlišuje..Jinak měl ještě motor 1,4L .. 80 Kw..Ta slabší verze bude až s náběhem výroby...Jinak ten silnější motor bude možny i nádále podle prodejce při zadání auta do výroby....Takže samozřejmě bude za příplatek.. :D Koukal jsem na Renualt Megan s 1,4 motorem by byl pro mě lepší volba v dnešní situaci než Ceed..Do motoru 1,6 L bych u Ceeda nešel...Je to minimálně o 1l/100km více....Celkový dojem ..Jsem rád ,že už své auto mám....V dnešní době bych šel do jiné značky.S tímto typem co bude Kia nabízet bych asi nepočital ve svém výběru auta.. :no:

Taky sem si ho byl dnneska prohlednout a taky se mi vnitrek vic libi, jednoznacne. Venkovnni upravy se mi taky libi ale jsou mi celkem jedno, u predfaceliftove verze u me vuci exterieru nnebylo vyhrad, pouze vuci innterieru. Ten v kterem jsem byl mel taky 80 kW 1.4

Co je horsi jsou nove ceny, neplati -30 tisic akce a jsou tedy o 30 az 35 tisic vyssi :( Skoda ze o tolik, chtel jsem ho hned zitra koupit. Takhle cumim obrazek digitalniho tachometru v jinak krasnem Megane a snazim sam sebe presvedcit ze se mi libi ...
rom007 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod manicminer » 31.08.2009 15:51

rom007 píše:Taky sem si ho byl dnneska prohlednout a taky se mi vnitrek vic libi, jednoznacne. Venkovnni upravy se mi taky libi ale jsou mi celkem jedno, u predfaceliftove verze u me vuci exterieru nnebylo vyhrad, pouze vuci innterieru. Ten v kterem jsem byl mel taky 80 kW 1.4

Co je horsi jsou nove ceny, neplati -30 tisic akce a jsou tedy o 30 az 35 tisic vyssi :( Skoda ze o tolik, chtel jsem ho hned zitra koupit. Takhle cumim obrazek digitalniho tachometru v jinak krasnem Megane a snazim sam sebe presvedcit ze se mi libi ...

tak to si uzij. u toho digitalniho tachomeru bych se urcite nepresvedcil. mozna po mensi ci spise vetsi lobotomii ano, ale je to proste zlo. btw. uz se starsi nedaji koupit nebo trvas na faceliftovane verzi?
manicminer Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
8500 km @ 8.2 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na ceed