tak naši mladý sháněli nějaký povoz, až jsme sehnaly . Už je doma. Vše v pohodě, teď se chystá na garančku po 60 000 km, montáž tažného a STK. Ve slušném stavu, do provozu 9/2016, najeto 58 000 km, ALU zimní sada pneu, příčníky, plnohodnotná rezerva.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Přidám svou zkušenost. SPZ sem nikdy neřešil, nevidím v tom smysl, ale do couvaček jedině cree ledky. Odkaz Ti nedám protože už nemám funkční. Stačí hledat Cree Led T15 W16W a najdeš jak např. na Alli, ebay atd. Nebo vynikající kvalitu za velikej peníz na autoledky. I do kufru sem si dal Cree Led.
Naposledy upravil HonzaŠ dne 07.12.2020 16:00, celkově upraveno 1
Ahoj, vidím, že jsi v tom odborník, hodně se mi to na fotkách líbí. Vůbec ale vůbec tomu nerozumím. Mám stejnou Kiu, ze stejného roku. Jestli by by to bylo možné, mohl by jsi mi napsat jaké typy žárovek bych měl objednat, abych to mohl také tak všude povyměňovat. Podle označení, které jsi psal na couvací světla jsem to v pohodě našel. Jestli by to šlo, tak bych takhle všechny dohledal, budu rád, díky. Nepotřebuji odkazy, jenom typ.
Já teda nejsem autor tématu a tedy ani fotek. Zkus mu poslat SZ s dotazem. Já teď čučel do manuálu a u žárovek v interiéru není popis patic. Za mě couvačky a kufr (c5w 31mm) cree led bílé světlo, víc sem neřešil, ale do interiéru už bych byl opatrnější. Když tam dáš bílou vysoce svítivou ledku, tak po delší jízdě ve tmě (mimo obec), je to pak při rozsvícení nepříjemný pro oči, někomu třeba ale nevadí.