KIA Ceed hlinikove disky

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Re: KIA Ceed hlinikove disky

Příspěvekod kayman » 18.09.2020 15:28

Ktorý servis? Lebo mne nechceli ani za svet pomôcť keď som sa po pár dňoch po prevzatí diskov ozval, že to ET mi vlastne nesedí s TP (a to som vyslovene hovoril, že chcem disky pre moje auto). Minimálne ďalší týždeň trvalo kým som od nich dostal vôbec TUV certifikát, ktorý ani presne neobsahuje model mojich diskov, ale vraj to nevadí..
kayman Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Ceed SW III (2020)
22000 km @ 8.3 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod agent47 » 18.09.2020 15:49

Riesim to cez autorizovany servis na Tuhovskej, kde som kupoval aj auto. Najskor som pisal vseobecny mail, potom som to uz zacal riesit s konkretnou osobou.
Kia Ceed 1.4 T-GDi DCT (2019)
agent47 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Ceed III (2019)
2800 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod kayman » 18.09.2020 18:08

Tak asi každému iné služby ponúkajú.. :thd:
kayman Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Kia Ceed SW III (2020)
22000 km @ 8.3 l/100km

Příspěvekod agent47 » 23.09.2020 11:46

Tak kolesa uz mam aj s tonou nejakych dokumentov. Co je hlavne, tak tam mam dokument: Potvrdenie o schvaleni, predaji a montazi diskoveho kolesa, znacky MAK, typ WOLF s mojim VIN. Rucne podpisany servisnym technikom z C.D.M Horarska. Takze netreba to mat namontovane na aute a kludne si to asi mozes ist pytat nech ti to len daju.

Takze asi si si to mal pytat dopredu. :) Lebo zevraj si to nikto skoro nepyta mi hovoril.
agent47 Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Ceed III (2019)
2800 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod kayman » 23.09.2020 12:20

No ja som nevedel, že nebude sedieť ET a čakal som, že mi k autu dajú disky čo nemusím riešiť nič. Až doma som si všimol, že to ET vlastne nesedí (a aj to som len tak náhodou, že však skontrolujem pre istotu).
Dodatočne som z toho pána z kie vyťahoval aspoň TUV certifikát. A to potvrdenie mi nevedel dať a mám kontaktovať importéra a ten chce aby som s autom prišiel aj s namontovanými diskami.
Dokonca keď som tam nazrel do krabice videl som TUV certifikát alebo dačo také, čo som myslel teda, že k tomu je všetko potrebné. Ale to bol len dajaký certifikát MAK výrobcu a aj ten už bol neplatný nejaký ten rok dva..

Škoda, že ten formulár o spokojnosti chodí tak skoro po kúpe aute, ani s predajcom som v konečnom dôsledku nebol spokojný nakoľko veľa vecí nebolo tak ako vravel. Mám ich kúsok, ale na servis asi bude inde chodiť :thd: . Dávať zarobiť na tom predraženom oleji budem radšej inam :D.
kayman Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Kia Ceed SW III (2020)
22000 km @ 8.3 l/100km

Příspěvekod agent47 » 24.09.2020 11:31

Tak potom je asi rozdiel v tom ci si uz zaplatil alebo nie. Ja som nemal nic zaplatene, kym mi nedali vediet, ze maju vsetko skompletizovane, aj papiere.

A vyhoda tych diskov (hoci ET51) je, ze su presne vrtane a netreba tam davat ziadne vlozky, cize si koleso vymenis aj sam doma a si safe. Pasuje tam aj original krytka KIA, cize tam netreba vozit nejake ohavne Dezent alebo daco ine ak tam nechces dieru. Cize z tohto pohladu som ja spokojny. Kedze som chcel usetrit, tak akoze viem akceptovat tie mensie problemy.

Akurat z toho co som pochopil, oni ti daju disky z roznym ET ale 98% ludi to vobec neriesi co im to dali. Najde sa len par ludi ako ja a ty, co musia mat do detialov vsetko presne. :D

A mne ten formular neprisiel, ale hovorila mi, ze ked mi pride mam im dat vsetko 10/10. Ale tak ja som zase nemal ziadny problem. Predali mi auto ktore nemali nikde v ponuke zavesene. Mali ho pre niekoho rezervovane. Takze zamna spokojnost. Mozno je to len fakt o tom na akeho cloveka natrafis.
agent47 Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Ceed III (2019)
2800 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod kayman » 08.10.2020 21:37

Len musím napísať, že som si s pánom z Kie za pneuservis na Tuhovskej vymenil pár emailov, vysvetlili sme si to a vybavil mi tie papiere. Neskutočne mi ušetril čas a zhon s vybavením u importéra keďže budem sa teraz o syna starať nejaký čas, musel by tam so mnou a moc sa mi nechce počas pandémie dakam pod most :D.
Takže super.

Mne sa tie MAK páčia natoľko, že zvažujem zimné dať obuť na originál disky (made in poland) a tieto nechám na leto :D.
kayman Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Kia Ceed SW III (2020)
22000 km @ 8.3 l/100km

Předchozí

Zpět na ceed