Pozri alternatívne rozmery v TP. V niektorých Ceedoch boli v TP ET50 aj ET51.kayman píše:Presne tie mám aj ja kúpené na zimu, ale mne ich predali v Kii s ET51 takže ma kvôli 1mm čaká ešte vybavovanie papierovačiek..Aj mi bolo podozrivé, že sú za tak super cenu.
kayman píše:Presne tie mám aj ja kúpené na zimu, ale mne ich predali v Kii s ET51 takže ma kvôli 1mm čaká ešte vybavovanie papierovačiek..Aj mi bolo podozrivé, že sú za tak super cenu.
MP1 píše:Pozri alternatívne rozmery v TP. V niektorých Ceedoch boli v TP ET50 aj ET51.kayman píše:Presne tie mám aj ja kúpené na zimu, ale mne ich predali v Kii s ET51 takže ma kvôli 1mm čaká ešte vybavovanie papierovačiek..Aj mi bolo podozrivé, že sú za tak super cenu.
agent47 píše:Co som ale cital tak ten zapis by nemal byt az taky komplikovany. Tolko problemov a to som chcel len kolesa na zimu, nic viac.
Pozerám, že si z BA, MAK importér sídlo pod prístavným mostom. Tam potrebuješ potom prísť s už nahodenými diskami a správnym rozmerom pneumatík spolu s veľkým technickým preukazom a vydajú "Potvrdenie o predaji, schválení a montáži" a tiež potvrdenie o schválení ministerstvom.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé