Ltd-mp píše:Dnes namontováno odnímatelné tažné zařízení s automatem SVC Group. Technik si chválil montáž, že nemusel sundávat nárazník. Kdyby někdo taky řešil, tak MS Auto Ostrava, cena 11 160Kč s prací. Mechanika na autě nejde vidět ani kdybych stál na horizontu. Mohu jen doporučit...
Lubos1 píše:Uz to nasli a odpojili. Som zvedavy, ci bude vo zvuku nejaky rozdiel.
Ltd-mp píše:Dnes namontováno odnímatelné tažné zařízení s automatem SVC Group. Technik si chválil montáž, že nemusel sundávat nárazník. Kdyby někdo taky řešil, tak MS Auto Ostrava, cena 11 160Kč s prací. Mechanika na autě nejde vidět ani kdybych stál na horizontu. Mohu jen doporučit...
k tomu samozřejmě platí co se tu už psalo - cena je dost k jednání, servis od servisu. Já bral první po ruce a dál moc nepátral, ale za pár telefonu a možná cestu dál prošetřit i 5 litrů asi není k zahození, vizhoodoo píše:Mám úspěšně namontovaný tažný, je to Vertikální Automat od SVC Group, na autě to fakt není nikde poznat, viz odkaz na výrobce (kde jsou i fotky) https://www.svcgroup.cz/tazne-zarizeni-vertikalni-bajonet-kia-pro-ceed-01-2019-p8151-v2949. Elektriku mám originální Kia, všechno jsem to objednal a nechal instalovat přímo v Kia servise. Celá sranda stála bez pár korun 16 tisíc, za mě můžu doporučit
hoodoo píše:Já to měl jednoduchý - auto nemělo před rokem ještě ofiko tažný, takže jsem ho montoval až když bylo (a já měl čas).
Co stále odkládám jsou střešní nosiče, díky panoramě je to prostě na můj vkus moc divoký...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé