Fakt se automat"vypne" spojkou? Čekal bych, že spojka ho jen na chvíli zneaktivní a v momentě kdy přeřadím, tak znovu začne ovládat plyn...
Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
T9-ka... Chtěl jsem místo automat napsat tempomat...Sanchez píše:rotoped64 píše:Fakt se automat"vypne" spojkou? Čekal bych, že spojka ho jen na chvíli zneaktivní a v momentě kdy přeřadím, tak znovu začne ovládat plyn...
Asi som neuviedol, ze myslim manual
Áno, tempomat sa "preruší", ale rýchlosť si pamätá. Po predadení sa tempomat musí obnoviť stlačením +/RES.rotoped64 píše:Fakt se automat"vypne" spojkou? Čekal bych, že spojka ho jen na chvíli zneaktivní a v momentě kdy přeřadím, tak znovu začne ovládat plyn...
Hmm, tak to by mne tedy dost štvalo...MP1 píše:Áno, tempomat sa "preruší", ale rýchlosť si pamätá. Po predadení sa tempomat musí obnoviť stlačením +/RES.rotoped64 píše:Fakt se automat"vypne" spojkou? Čekal bych, že spojka ho jen na chvíli zneaktivní a v momentě kdy přeřadím, tak znovu začne ovládat plyn...
Pokud to byl odkaz na mne, tak potom ano mám to u svého auta (Mazda 6) tak, jak je popsáno= sešlápnu spojku, tempomat se dočasně odpojí, zařadím jinou rychlost, pustím spojku a tempomat automaticky začne znovu udržovat původně nastavenou rychlost. Pokud vyřadím na neutrál, tak "tempomat pípne že už není v činnosti" a pro případné další použití ho musím aktivovat čudlíkem na volantu.Sanchez píše:Myslim, ze je to uzivatel znacky, u ktorej dochadza len kpreruseniu po stlaceni spojky, nasledne po uvolneni automaticky vrati nastavenu rychlost bez pouzitia tlacidla +RES. Typicke pre nemecky koncern.
Preto mu to pride divne.
No ale pockajme na info
Rives píše:@tatterd
Ako to máš vlastne s tým tempomatom.
Napísal si že sa po chvíli vypne. Vypne že sa a deaktivuje ako keby ani nebol zapnutý alebo vypne že prestane držať rýchlosť ako by si tukol na brzdu alebo stlačil spojku ?
Lebo sa mi zda ze jedni vypnutia chápu tak a druhi naopak. Ďakujem za objasnenie.
Odoslané z SM-G975F pomocou Tapatalku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé