Odoslané z MI 9 pomocou Tapatalku
| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

nespik píše:Mam aj ja nieco podobne uz 2 roky. Spokojnost

nespik píše:Prepne mi to na nainstalovane radio. Ale ked kliknem na domov tak mi nahodi zas agama a radio hra dalej

hlemejzd píše:„ na naistalované rádio “ - jako na to systémové ? ...mě to v té nabídce, tam kde si volím aplikaci pro přiřazení tlačítka ani to rádio nenabízí a nevim, jak se k tomu dopracovat

Karens píše:Z AGAMA sa len spúšťa samostatná aplikácia pre rádio, nie sú v nej žiadne ovládacie prvky na rádio.

Karens píše:hlemejzd píše:„ na naistalované rádio “ - jako na to systémové ? ...mě to v té nabídce, tam kde si volím aplikaci pro přiřazení tlačítka ani to rádio nenabízí a nevim, jak se k tomu dopracovat
Tam ti musí ponúkať výber zo všetkých nainštalovaných aplikácií, takže aj rádio. Treba hľadať.

... to by se v te aplikaci musel povrttat někdo , kdo se tim zabývá , nebo mi poradit , takhle to vzdávám
 ... to by se v te aplikaci musel povrttat někdo , kdo se tim zabývá , nebo mi poradit , takhle to vzdávám  ..ale rádio jde přepínat
  ..ale rádio jde přepínat 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé