profano píše:Chtěl bych koupit alu, ale mají je jen v šířce 7palců. rozměr je tedy 7x16 ET48, 5x114,3. Nevím jestli ta větší šířka nevadí. Pneu mám na originál alu 6x16.
Jenda píše:Nojo ale na alcaru zatím nemaji ceeda nebo aspoň mě to hlásí vámi vybrané vozidlo nemáme k dispozici
v technických údajích máš pro 16"rastik píše:vie niekto presny rozmer a ET tych orig. 16" elektronov co sa davaju na ceeda sw vo vyrobe?
Stefi píše:v technických údajích máš pro 16"rastik píše:vie niekto presny rozmer a ET tych orig. 16" elektronov co sa davaju na ceeda sw vo vyrobe?
ALU 6J x 16 ET51, potom pneu 205/55-16 91V, inak si najdi na stranky KMCZ ,alebo KMSK., stránky sú takmer identické, daj si ceed SW, a tam je všetko, na KIACZ je odkaz na naši stránce....na portálu
prepáč, KMSS to na svojich stránkach neuvádza....
Stefi píše:@rastik- podivaj sa na: www.elektrony.cz, tam je super konfigurátor, inak to je možné , ale ty tým menším ET o 11 mm vystrčíš kolesa von a tým zvečíš rozchod o 22 mm, čím sa budú viac zatážovať čapy, tlmiče....ale ide to, inak nekukaj na TUV, to je pre Nemcov.....,vy máte svoje normy...., :-x
- inak šírka ráfku, /disku/ je v palcoch tak to je cca.25 mm širšie, ET sa udává v mm.... čo sa týká výrobcu je tam pre šírku 7, uvedené len pre 17 palcové najdeš to na českých stránkách v tech.údajoch pre tvoje auto inak to je 7J x 17 ET56, to mám aj ja u pro_cee´durastik píše:Stefi píše:@rastik- podivaj sa na: www.elektrony.cz, tam je super konfigurátor, inak to je možné , ale ty tým menším ET o 11 mm vystrčíš kolesa von a tým zvečíš rozchod o 22 mm, čím sa budú viac zatážovať čapy, tlmiče....ale ide to, inak nekukaj na TUV, to je pre Nemcov.....,vy máte svoje normy...., :-x
ja som myslel ze rozdiel je len 2mm (a to sa mi zdalo zanedbatelne), nie 11mm lebo vyrobca ma 6x16 a tamto su 7x16... ale ked to je tak ako pises, tak to nechcem potom, ake etcko potom maju mat 7x16 elektrony aby to bolo "ako podla vyrobcu"?
Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé