Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
papra píše:Já měl 9 km a prázdnou nádrž ,ale k ke zdroji jsem dojel :-D
To si mohl klidne dotlacit kdyz je pumpa hned vedle, nebo si dobehnout s kandakem Jinak te vitam do rodiny a doufam ze se co nejdrive ukazes se snehulakem ze Schenbachu.
Že se ti prodejci nestydí. Měla by být samozřejmost, předat vůz s plnou nádrží. Už jako poděkování za projevenou důvěru.
Asi si koupím Rolls-Royce. U nich si to rozhodně nedovolí.
Jinak jsem zpátky z lázní, tak se hlásím a všechny Vás vítám. Za těch 14 dní jsem měl 262 nepřečtených zpráv. Jste dobří, činili jste se.
Tak teda nevím, ale někde jsem četl, že Kia s každým vozem najezdí po polygonu (asi) něco kolem 3 km. No a ty 4 km jsou teda dost podezřelé. Že by šetřili i na tom?
To by mě zajímalo, kudy ti prodejci s tím mým autem jezdili, když jsem tam měl najeto 29 km a v nádrži tak litr.V předávacím protokolu jsem měl sice napsáno 16 km a moje blbost, že jsem si těch 29 km na tachometru všiml až při odjezdu a už jsem se zeptat zpět nešel.
Moc to neřeš, když budou chtít, tak si pojezděj dle libosti, pak to přes počítadlo vynulujou a je po ptákách. A já třeba neměl ani čárku o ujetých kilometrech, já vlastně asi neměl ani protokol,jen fakturu ??: