Kia Pro_Ceed GT

Sekce pro specifické dotazy k vozu PRO_cee'd.

Re: Kia Pro_Ceed GT

Příspěvekod Dix_ » 15.05.2019 07:34

DigX:Tak hodně najetých kilometrů.Rád jsem předal kontakt na slevu. :)
Dix_ Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod prsut » 15.05.2019 07:35

chlapi, dostat sa do engineering menu je otazka 10 sekund, tam sa to da overit, ci mate DAB, alebo nie...
Kia ProCeed GT-Line 1.4T-GDI + Smart Pack + Navi Pack, Track Red
prsut Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod PepeGT » 15.05.2019 08:11

DigX píše:
PepeGT píše:Ahoj DigX, muzes se rozepsat k tomu, co jsme tady resili, tedy otacky, hlucnost, ale treba i spotreba, tvrdost, celkove dojmy, spokojenost.... Mam objednany stejny, bila perlet, ale v manualu. Asi vis, jake je to cekani, snazim se zjistit kdeco. :D Dik.

Proceeda jsem přivezl v pátek minulý týden z Kutné Hory od prodejce Unikom. Prozatím se s ním sžívám. Najeto k dnešku 430km a vzhledem k tomu, že kromě soboty u nás pořád prší, tak to na nějaké projížďky není :( Nicméně prozatím z těch pár set km dojem velice kladný 8-)
Motor v kombinaci s DCT perfektně zatahuje a opravdu pobaví (hlavně když se zapne režim SPORT). To, že si pak vezme nějaký litr navíc k tomu patří. Při cestě z Čech jsem skončil na spotřebě 7,8ltr. Nyní jezdím za 8,2ltr. Prozatím to, ale není nic vypovídajícího. Uvidíme jak to bude až se udělá pěkně a motor bude mít něco nejeto :yes: Podvozek na 18" kolech je tvrdší. Samozřejmě nejvíce mu vyhovuje pěkný asfalt, ale i v případě nerovností, kterých tady u nás máme hodně, není přehnaně uskákaný a do interiéru nepronikají žádné nepříjemné rázy.
Interiér oproti mému bývalému ceedu 2013 je o poznání kvalitnější, určitě se nešetřilo na odhlučnění a celkové zpracování opět udělalo krok dopředu. Uvidíme jak se bude interiér chovat po nějaké době. Stará ceedka začala vrzat také po několika tisících. Osobně jsem nadšený ze sedaček. Perfektně drží tělo a autu nesmírně sluší. Jediné co bych změnil, kdyby šla sedačka více snížit (měřím 190cm). S tím je spojen i horší výhled zadním oknem, což už tady bylo několikrát zmíněno. Když jsem jel po dálnici a zezadu mě dojíždělo auto, tak jsem viděl pouze po vrch jeho kapoty. Věřím, že osoby nižšího vzrůstu tento problém mít nebudou. Nicméně je to o zvyku a neberu to jako problém. Z čeho mám v interiéru největší strach je množství lesklých plastů v "klavírním laku" kolem poměrně exponovaných míst jako je středový tunel. Na starém ceedovi jsem měl tyto plasty pouze na palubovce a naštěstí do prodeje přežili. Uvidíme jak to bude zde. Jinak interiér díky černé stropnici a sloupkům působí malinko stísněným dojmem, ale spíše mi to připadá jako by mě auto celého obklopovalo, než že by mi místo chybělo. Je to těžké popsat, chce si to vyzkoušet. Za sebe také nemám problém s několikrát vytýkanými drátky vyhřívání čelního skla. Nijak mě to neruší. Co se týče hlučnosti, tak se mi líbí zvuk, který se line do interiéru z výfukové soustavy a to i v případě normálního jízdního režimu. Prostě to k takovému autu patří. Včera, když jsem jel z práce, tak rádio bylo po celou dobu vypnuto :twisted: Při jízdě po dálnici je hlučnost vyšší, ale nic hrozného. Repro soustava JBL hraje skvěle při poslechu z USB flash popřípadě steamování po kabelu z mobilu (Spotify). To se nedá říct při poslechu rádia. Při stejném nastavení jakoby hudba ztratí basy a poslech je pro mě nezajímavý. Nevím zdali to může opravit aktualizace SW o které se tady psalo. Také jak jsem psal v předchozím postu, postrádám DAB.
Exteriér, k němu není co dodat. Je to krasavice ze všech stran. Bílá perleť v kombinaci s červenými doplňky a černými prvky karoserie prostě autu sluší. Jediné co bych vytknul, že vnitřky prahů se v tomhle počasí docela špiní a díky tomu, že je auto nízké tak při vystupování hrozí zašpinění kalhot.

Jinak také si je potřeba zvyknout, že auto upoutává pozornost nejen při jízdě, ale i když někde stojí :thu:

To je prozatím vše co mě napadlo. Přidal jsem pár fotek do garáže

Ahoj, dík, že jsi se tak rozepsal, před koupí jsem se taky krátce svezl a některé dojmy jsem měl stejné jako ty. Ta stísněnost z černého interiéru..., ale sporťáky to tak mají, bude to o zvyku. Taky jsme si všimnul toho klavírního laku, na kterém byly okolo řadící páky vlásečnicové škrábance už u té předváděčky. Ty škrábance se tam dělat budou, ale říkal jsem si, že v nejhorším to vyřeší nějaká fólie v designu, který tam zapadne. To s tím rádiem mě překvapuje, ale pravdou je, že jsem při puštění rádia byl zvukem trochu zklamaný, říkal jsem si, že to bude jen nastavením. Snad to půjde nějak pořešit, byla by škoda, kdyby rádio nevyužívalo ten potenciál JBL. Drátky v čelním skle jsem měl už ve starém Mondeu, předpokládám, že to bude stejné (hustě protkané klikatými dráty)... hlavně na sluníčku to člověk viděl, když se na to soustředil, ale za ten komfort při používání to jednoznačně stojí. Ještě jednou dík za sdílení poznatků a budu rád, když zase něco napíšeš.
Proceed GT, 1.6 T-GDi, manual, bila perleť
PepeGT Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia ProCeed GT (2019)
0 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod DigX » 15.05.2019 13:44

prsut píše:chlapi, dostat sa do engineering menu je otazka 10 sekund, tam sa to da overit, ci mate DAB, alebo nie...

A poradíš nám prosím jak se do toho menu dostat? Díky
Kia ProCeed GT 1.6T-GDi GPF 7DCT (2019)
Kia Ceed SW 1.6GDi Exclusive (2013) - prodáno
DigX Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia ProCeed GT (2019)
430 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod Luke » 15.05.2019 14:17

Tady v cca 0:43 to ukazuje

Pin je vzdy aktualni cas.
Proceed 7DCT GTline PLUS
Luke Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Kia ProCeed (2019)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Dix_ » 15.05.2019 15:31

Ceník platný od 15.5.2019:

ProCeed_cenik.pdf
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dix_ Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod melonsvk » 15.05.2019 15:55

1.0 T-GDI? :no: :no: :no:
Kia Rio 1.4 CVVT (2013)
Kia Cee'd 1.6 CRDi DCT (2016)
Kia Optima 1.7 CRDi DCT (2016)
Ford Kuga 1.5 EB 8AT (2024)
melonsvk Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Optima IV (2016)
80000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod tyma » 15.05.2019 19:11

Na sk jbl je az v gtcku ale gtline ma 6 repro a dab (dab tu funguju len statne stanice :D ) ale zvuk je dobry aj z klasickeho audia
tyma Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod prsut » 15.05.2019 20:17

funguju aj sukromne...zdroj, aj ja ich chytam od ziliny az po povazsku bystricu...
prsut Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Luke » 15.05.2019 21:22

Dix_ píše:Ceník platný od 15.5.2019:

ProCeed_cenik.pdf

Ach jo, diesel proc? trivalec proc? A vypada to, ze byvala GT Line je GT Line plus a nova GT Line je osekana.
Porad chybi adaptivni tempomat, ktery v Ceedu SW je. :-/
Proceed 7DCT GTline PLUS
Luke Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Kia ProCeed (2019)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod melonsvk » 16.05.2019 07:34

Male predaje, zdvihnutie zaujmu o Proceed, nech je to hocico, kazdopadne si pekne nas*ali do huby ked vraveli, ze to auto ma byt exkluzivita... A teraz tam supli halogenove svetla a litrovy trojvalec :blink:
Kia Rio 1.4 CVVT (2013)
Kia Cee'd 1.6 CRDi DCT (2016)
Kia Optima 1.7 CRDi DCT (2016)
Ford Kuga 1.5 EB 8AT (2024)
melonsvk Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Optima IV (2016)
80000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Luke » 16.05.2019 08:38

No na druhou stranu v Nemecku, Polsku uz trivalce prodavaji davno, elektricke pate dvere maji vsude za priplatek, u nas to byl standard. Na Slovensku taky maji diesel, ale trivalec zatim ne. Nicmene proc ma slovenska verze adaptivni tempomat a ceske pouze obycejny proste nedokazu pochopit.
A male prodeje no nevim, na Proceeda cekas do vyroby 2-3 mesice skladem jsou vetsinou predvadeci GTcka, Ceeda SW koupis vice mene jako skladovku v kazdem druhem autosalonu ve trech vybavach, takze jestli to neni i o tom, ze neni naplanovany dobre pomer vyrobni kapacity, nebo to proste ty salony neobjednavali a vyckavaji.
Proceed 7DCT GTline PLUS
Luke Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Kia ProCeed (2019)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod rs.radek » 16.05.2019 10:21

No ja myslim, ze s trojvalcem si to stejne moc lidi nekoupi...a kdo ano, bude spis pro smich...za to 1,4 s orezanou vybavou GT-line muze byt pro nekoho lakava.
Odlisnost a castecna exkluzivita GT zustava, toho bych se nebal :thu:
rs.radek Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod prsut » 16.05.2019 14:42

ceske zase maju vyhrievane zadne sedacky a celne sklo, slovenske nie... track red je cechach za priplatok, na svk nie...
Neviem kto teda robi specifikacie na jednotlive trhy, ale je to prilis kontrastne.
prsut Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod archanielik » 16.05.2019 16:15

Ahoj
Maju na Slovensku Gtcka HuD?

Odoslané z PLK-L01 pomocou Tapatalku
archanielik Neuvedeno
Uživatel fóra