Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tak jsem dorazil domu, cesta byla v pohodě i když trochu mokrá. Moc rád jsem vás zase viděl a děším se na další setkání. Organizátorům děkuji za bezva program
Asi 12:06 - v souladu s navigací jsem dorazil před dům, cesta proběhla v klidu, kromě dvou objížděk. Bylo s Vámi fajn a děkuji všem za příjemně strávené dny v kolektivu -ku a hlavně klukům organizátorům, všem členům obou důležitých výborů, a panu profesorovi za umělecký/literární hozený na DVD / pohled na 10 společných let clubu. Milane, povedený náhled na uvedené společné bytí
Naposledy upravil Stefi dne 12.05.2019 18:05, celkově upraveno 2
Ještě jednou bych rád poděkoval všem, že jste vážili cestu na jarní sraz za námi do jižních Čech a za hojnou účast - moc mě to potěšilo. Děkuji také Radkovi za pomoc při organizaci srazu a rovněž Milanovi za krásné překvapení v podobě "Paměti KIA", což byl krásný dárek pro každého z nás.
Taky se připojujeme s poděkováním organizátorům . Moc se nám to líbilo. Zase jsme dobili baterky pro běžný všední život. Děkujeme i všem, kteří dorazili a pomohli vytvořit tu skvělou atmosféru , na kterou se vždycky budeme těšit Po pohodové jízdě jsme ve 12.17 hod. přistáli v pořádku doma na dvoře... Tak zase někdy příště .
Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+ Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
Tak už jsme také dojeli domů.Cesta byla v pohodě.Dekuji organizatorum za krásný víkend a taky za sluníčkový dárek k mým zítřejším narozeninám.Kiaci všichni jste byli skvělí.. Milane a tobě děkujeme za vzpomínkové DVD.