Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Preco , ked su motory rovnake a aj vsetko ostatne, sa nedviha slabsia 1,6 CRDi 66kW/90PS -> 102kW/139PS a 235 Nm -> 306 Nm na uroven silnejsiej ? Aky je s tym problem, len financny ? Ved je slabsia len softwerovo, kvoli zaradeniu do kategorie, kde su nizsie poistky vzhladom k vykonu auta. To je potom dost nelogiecke, obe verzie by sa mali predsa rovnako cipnut....
ECU pre 66kW ma cislo dielu 39103-2A760 pri 85kW verzii je 39103-2A710 (obe bez PTC), takze samozrejme ze su to ine kusky, ved obsahuju aj ine softwery. Moja otazke je ale preco, ked to chipuju, tak rozne, ved motoricka stranka je ta ista...
Nejsem si plně jist, ale asi se to liší typem turba, u některých motorů podle velikosti výkonů bývá osazováno i turbo, třeba bez natáčení lopatek....tak pak musí být i trochu jiná elektronika......
Je to protože řídící jednotky motoru jsou odlišné a přídavný modul zpracovává a upravuje výstup z řídící jednotky (ale pouze v omezeném rozsahu). Navíc je zde i omezení dané tím, že moduly mají TUV, kde se hlavně sledují emise (kouřivost). Není problém z těchto motorů dostat i více, ale již se nesplní požadavky na kouřivost.
Co se týká turba, tak mám pocit, že jsou pro obě provedení 1,6 CRDi stejná, ale může být jiný průběh regulace naklápění lopatek.
Takze preco nikto nerobi nahranie softu z silnejsej do slabsej verzie -> zmena z 66kW na 90 kW a potom tunnig (aj cez tento upravovac ) na 102kW
To by bola ina supa ....
Ale menit to z 66kW na 77 a dat zato 28000 je dost mimo, ked ten motor vydrzi 90kW v inych autach standardne
dle obrazku na jejich strankach si dovoluju soudit, ze funguje na stejnem principu jak ten Racingbox (= zvysuje tlaky)
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Tento system neznám, ale koukal jsem k nim na stránky (přímo k výrobci) a mám pocit, že je to opět jen zvýšení tlaku v Railu i když tam o tom dost složitě píší.