Ahoj no chcel som to tu aj napísať no zatiaľ som to testoval .. Vymenili mi celu spojku v záruke a aj celu riadiacu páku .. NEPOMOHLO- už som zúfali z toho auta

myslím že ten mechanik je blbý ..
najprv mi volali že mi budu meniť spojku tak som povedal že nech mi ju pre istotu aj odvzdušnia oni na to že to sa robí automaticky keď menia spojku tak som sa spýtal naozaj ? a ona že áno že keď sa mení spojkový valec tak sa to musí .. tak som sa aj potešil že sa naozaj snažia .. že menia už všetko .. potom mi volali že spojka vymenená a že objednali aj kulisu lebo som sa sťažoval že mi drhne páka keď ju dávam do strán .. a to začalo robiť asi mesiac potom ako mi ju premastili .. tak som sa tešil že aj to vymenia ..
potom som si prišiel po auto ukázali mi diely v krabici aj s kulisou že mi to naozaj vymenili .. a keď som sa pýtal že kde je ten spojkoví valec .. tak mi povedala že to sa nemenilo .. že sme sa zle pochopili ..

a keď som sa opýtal že či je spojka aj ovzdušnena tak mi povedala že samozrejme .. bol som sa s ňou prejsť a robí mi to to iste .. potom zavolala pána Valasa a on si s autom zajazdil a vravel že mu to nerobí .. nemal som už na nich nervy tak som šiel preč ..
Myslím že tu spojku neodvzdušnil mechanik .. neverím že sa odvzdušňuje keď sa mení len spojka .. ved sa neodpája spojkový valec či áno ?
ale to že neviem zaradiť do 1 a spiatočky tak to sa zlepšilo už to skoro nerobí ..
Odvzdušňoval som si brzdy na iných autách .. spojku nie .. čo viem tak sa to robí tak isto .. mam si to spraviť sám ? inak ďakujem že si to napísal že to môže byť zavzdušnená spojka ...
čo by ste robili KIACI ? PS:lamela nebola vôbec spálená !