ako sa meni baterka v kluci? je to este ta prva verzia ceedky. rozobral som kluc a je tam nejake plastove puzdro s 4 zacvakavacimi castami ktore sa asi polamu keby som to chcel otovirt. a zo spodu sa da vybral nejaky cip. je na to nejaky dobry postup?
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tie 4 časti by si mal rozobrať (ja som to robil nožom, jeden háčik som aj zlomil , inak som to nevedel) a potom už tam máš baterku. Zmontovanie je už jednoduchšie.
Ahoj, mal som problem s odomykanim auta centralom a tak som sa nastval a vymenil som v klucoch modul ovladania centralu za modul, ktory bol v nahradnom kluci. (nebol cas na vymenu baterie a nahradny kluc som si nechcel zodierat). Teraz dochadza bateria uz aj vo vymenenom module tak som to bol nuteny rozobrat. Nastastie sa podarilo tie 4 zapadky uvolnit bez poskodenia a dostat sa k baterii. Nikde som predtym nemohol najst aky typ baterie sa v ovladani pouziva, tak ak to je niekde na fore tak sa ospravedlnujem. Ak sa to bude niekomu hodit tak je to typ CR 1620 3V . Ja bezim do obchodu s elekrosuciastkami a beriem jednu aj do zasoby. Este detail, doporucujem kupit 78mAh.
Nevím zda nemáš jiný typ klíče, ale já ho otevřu tak že stiskem tlačítka vysunu klíč ( stejně jako když ho chceš vložit do zámku) a pak ve vzniklé mezeře kde je klíč při zavřeném stavu normálně prsty zaberu a plastový kryt otevřu jak vlašský ořech. Žádné nářadí, žádné násilí a nic se mi zatím nikdy neulomilo ani není důvod aby se tak stalo. Baterku měním asi tak 1x za rok.
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Jj, Berka má pravdu. Já mám v klíči ale baterii s označením CR2032 - možná jen novější označení, rozměr bude asi stejný. P.S. Zatím funguje, výměna nebyla nutná.
Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+ Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
Druhy jsou jen dva - pevný a vystřelovací. U toho pevného je výměna komplikovanější a baterka v něm je CR1620. U vystřelovacího se jen sundá kryt baterky a přehodí baterka.
Tak, pánové a dámy v Renaultu-Thalii alias Natálce jsem ještě baterie v DO neměnil, mám ji přes 6 let a odemknu auto z 6 patra stojící na parkovišti, v Cee´dovi-Pro_cee´dovi alias Emilovi jsem baterie v DO taky neměnil a mám ho přes 2 roky, ale na jak daleko ho odemknu jsem ještě nezkoušel, je ještě mladej, tak ho nespouštím moc z očí .
Ahojte viete mi prosim poradit ako vymenit baterku v kluci ked mam bezklucove startovanie a odomykanie auta? na tft displeji uz auto vypisuje ze kluc ma slabu bateriu treba ju vymenit ale nikde som nenasiel na tento typ kluca vymenu baterky, vsade je len na vyskakovaci. Dakujem
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Ať nezakládám nové téma: Máte někdo praktickou zkušenost jak dlouho vyrdží baterka v klíči k Ceedu/Xceedu ve variantě s bezklíčovým startováním? Nerad bych slabou baterku řešil třeba na dovolené a radši bych ji včas vyměnil.