tak ako píše only-one
budeš si musieť zvyknúť, že budeš mať nohu na podlahe
avšak, čo sa týka životnosti a problémov s ním, tak no problém...
ja ho mám a nemám mu čo vytknúť
Roman-Zilina píše:figaro píše:Ja som dostal tiez zlavu ako fleet zakaznik (skupina ucitelia) 10 %. Skoda, ze ma neupozornili, ze na ZTP sa da ziskat 14 % (ak je to naozaj pravda), mohol som auto zobrat na matku a usetrit este nejake eurace.
mam od predajcu cenove ponuky s takou zlavou, na predoslu verziuceed a na
Venga
(pre istotu este prekontrolujem)
Zľava učitelia a ZTP je rovnaká - patria do rovnakej skupiny.figaro píše:Ja som dostal tiez zlavu ako fleet zakaznik (skupina ucitelia) 10 %. Skoda, ze ma neupozornili, ze na ZTP sa da ziskat 14 % (ak je to naozaj pravda), mohol som auto zobrat na matku a usetrit este nejake eurace.
Na Slovensku nie. Len predvádzacie Rio a Stonic sú na značkách.only_one píše:to bych byl v klidu, všechny starší auta jsou už zaregistrovaná na prodejce, takže nehrozí, že by nešli zobchodovat. Ale je to dobrá pozice na smlouvání o ceny
Skor som myslel auta,ktore sa nedali predavat po 1.9.,ale zda sa mi,ze aj pri starsich skladovych autach su nejake limity na vynimkyMP1 píše:Na Slovensku nie. Len predvádzacie Rio a Stonic sú na značkách.only_one píše:to bych byl v klidu, všechny starší auta jsou už zaregistrovaná na prodejce, takže nehrozí, že by nešli zobchodovat. Ale je to dobrá pozice na smlouvání o ceny
Kokos sak ja som dal za predoslu verziu v r.2016 16700€. A to za sw v gold vybave.only_one píše:teď jsem se zadíval na ceník v D a tam stojí plně vybavenej Ceed přes 36 000 Euro.. To už je docela dost
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé