Riccardo píše:To neustálé vychvalování ceeda mně fakt vytáčí. Koupil jsem ho na základě pochvalných recenzí, a je to největší šmejd jaký jsem kdy měl.
Kdyby aspoň servis odstraňoval závady, ale to je asi ten nejslabší článek KIA šmejd řetězu ...
Registrován 10.8.2009, 4 příspěvky....částečně to o něčem vypovídá. Měl sis ho vyzkoušet, měl jsi se s někým domluvit na projetí (nemyslím prodejce KIA). Pořád ještě můžeš koupit jiné a toto prodat. A hlavně BYLA TO TVOJE VOLBA!!! Pláčeš tu na špatném hrobě....je to v tvých rukách a je to taky o tom jak budeš tlačit na servis....popř. ho můžeš vyměnit za jiný. Určitě ti tu spousta lidí dá tipy na dobré servisy.
Jak jsem už psal jinde...jestli jsi čekal Lexus za cenu Fábie, tak jsi asi naivní a žiješ v jiném světě.
[můj osobní názor]KIA Ceed je spolehlivé auto a v době kdy jsem ho kupoval to bylo to nejlepší za ty dané peníze v daném segmentu. Jsem s ním spokojen a pokud můžu porovnávat, tak dotáhnul evropu co se kvality zpracování týče. Má pár mušek, které jsem řešil se servisem, ale nic co by ochotně nevyřešili.[/můj osobní názor].