snike píše:Raven píše:
Pokud se nemylim, je rec o halogenech. V zadnem pripade nesrovnavam xenony s halogenama. Bylo by smutne, kdyby technologie vzdalene mnoho desitek let byly stejne.
Na druhou stranu, ale cenovy rozdil neni ani v nejmensim adekvatni rozdilu svitivosti. Cca 200Kc vs tisice az desetitisice.
Tedy na zaver, hovoril jsem konkretne o rozdilech mezi H7 od vyroby v Ceedovi a jinymi super mega hura blue night breaker....
Nechci se tady s tebou hádat, ty jsi je ani nevyzkoušel a víš, že žádný rozdíl ve svítivosti proti sériovým není. Já je ve svém autě mám a to že svítí lépe je postřehnutelné. Přečti si mé dřívější příspěvky na tohle téma a nikde jsem nepsal, že svítí o xx metrů dále, ale vždy jen že svítí lépe ;-) Jak už poněkolikáté píšu, nejde o dosvit, ten se reguluje sklonem světlometů, ale i rozložení světla a jeho jas. Proto to přirovnání s xenonama ;-) Ty, jak všichni víme, mají lepší rozložení světla i svítivost, proto jsou lepší než halogeny, to je bez debat ;-)
Cau, nikde sem netvrdil, ze jsi autorem o ruznych dosvitech zarovek. Psal jsem, ze to bylo soucasti nejakeho hloupeho testu, nevim uz kde. Nebudu to hledat, nema to pro me zadny vyznam.
V tomto prispevku si to konecne vystihl. Totiz, ze ten rozdil mezi halogenama je "postrehnutelny". A to je dost malo
Rozhodne se nechci hadat a ty poznamky (nevim kdo) o zbranich byly doufam mysleny v zertu.
Proste kazdy na to mame jen jiny nazor. Me se nechce vyhazovat prachy za neco se sotva postrehnutelnym efektem, jinemu to zase za to stoji. Nic proti tomu. Kazdej sme nakej, jak rikaval p. Werich

A o tom to je, byla by nuda, kdyby jsme byli vsichni stejny.
P.S. Jen nektery zensky sou vsechny stejny