Ani jsem tu cenu nekomentoval, kdyz mi to poslali, je jasny, ze je to predrazeny

Beda píše:@Martin
Ani jsem tu cenu nekomentoval, kdyz mi to poslali, je jasny, ze je to predrazenya to opravdu hodne
kimlo666 píše:Ja tam dnes idem kúpiť phillips blue vision, dúfam, že to trochu zlepší svietivosť, a samozrejme aj vzhľad....
Anonym píše:Vlada ma pravdu na STK se dozvíš dost.Ale myslím že je zbytečné tam něco měnit .Ale je to můj názor.Navíc ta bílá je lépe vidět už i z dalky.Kdyby to bylo naopak už by se to dávalo z výroby.Spíš je to modní výstřelek ,ale pozoruj auta večer kdo to má a zjistíš že moc,moc málo lídí a to spíš ještě jen ti mladí.
Anonym píše:Pozor, tím že jsem napsal mladí ,tím jsem nic špatného nemyslel.Oni mají někdy nápady které stojí za to,ale je to prostě dané,nám stačí to co je je z výroby,jelikož peníze raději strčím do něčeho jiného. Snad jsi to pochopil.Příkl.ono je hezké když si někdo namontuje třeba stroboskop na podvozek auta,ale u mě je to zbytečnost,jelikož já peníze využuji jinak.A spíš o ně někde na díře přijdu.Ale kdo ví,být třeba znova mladej taky budu mít jiný názor .Měj se.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé