Joey píše:Co se mě dneska nestalo, dojdu do garáže, zmáčknu dálkové ovládaní a NIC. Totálně vybitá baterie. Přitom před 2 dny jsem s tím normálně jel a žádná známka toho, že by baterie byla slabá.
Joey píše:Takže jsem musel nastartovat přes kabely. A doufám, že se to po cestě do práce nabije ( 50 km, uvidím odpoledne ).
Joey píše:
A ještě jedna otázka: Je problém nechat si udělat garanční prohlídku u jiného prodejce než jsem kupoval auto (důvodem je vzdálenost od bydliště) ?
andyf píše:Joey píše:Co se mě dneska nestalo, dojdu do garáže, zmáčknu dálkové ovládaní a NIC. Totálně vybitá baterie. Přitom před 2 dny jsem s tím normálně jel a žádná známka toho, že by baterie byla slabá.
Pokud se spatne zavre kufr, sviti uvnitr svetlo a muze baterii vybit. Stalo se mi to pri predavani u prodejce. Ale pak by se nemelo auto zamknout, takze by si toho clovek mel vsimnout. Cili to muze byt neco jineho...Joey píše:Takže jsem musel nastartovat přes kabely. A doufám, že se to po cestě do práce nabije ( 50 km, uvidím odpoledne ).
Me stacilo i dojet k vedlejsi pumpe, kde jsem musel vzit naftu (s bezicim motorem :cool: ) a zase zpatky k prodejci, kde jsem resil reset ESP. A stacilo to k nabiti baterie tak, abych uz normalne startoval.Joey píše:
A ještě jedna otázka: Je problém nechat si udělat garanční prohlídku u jiného prodejce než jsem kupoval auto (důvodem je vzdálenost od bydliště) ?
Problem by to byt nemel. Prohlidku delas u servisu a ne u prodejceAsi to zpravdila je spojeno, ale z principu nemusi. Musi to byt autorizovany servis...
07.miki píše:jejda
díky za informace - přemýšlím ,že si koupím v pondělí startovací kabely
Anonym píše:andyf píše:Joey píše:Co se mě dneska nestalo, dojdu do garáže, zmáčknu dálkové ovládaní a NIC. Totálně vybitá baterie. Přitom před 2 dny jsem s tím normálně jel a žádná známka toho, že by baterie byla slabá.
Pokud se spatne zavre kufr, sviti uvnitr svetlo a muze baterii vybit. Stalo se mi to pri predavani u prodejce. Ale pak by se nemelo auto zamknout, takze by si toho clovek mel vsimnout. Cili to muze byt neco jineho...Joey píše:Takže jsem musel nastartovat přes kabely. A doufám, že se to po cestě do práce nabije ( 50 km, uvidím odpoledne ).
Me stacilo i dojet k vedlejsi pumpe, kde jsem musel vzit naftu (s bezicim motorem :cool: ) a zase zpatky k prodejci, kde jsem resil reset ESP. A stacilo to k nabiti baterie tak, abych uz normalne startoval.Joey píše:
Problem by to byt nemel. Prohlidku delas u servisu a ne u prodejceAsi to zpravdila je spojeno, ale z principu nemusi. Musi to byt autorizovany servis...
Já ti řeknu co mě se stalo.Zajel jsem do garáže vystoupil a šel domů.V půlnoci jsem šel do garáže a auto uvnitř svítilo.Tak jsem ho zamknul dálkovým a znovu odemknul a po chvili zhaslo.,Kdybych tam šel ráno nebo odpoledne bylo by po baterii.Takže elektronický modul zřejmě blbne dnes mam jiný a mam zatím klid.
Joey píše:No to si raději kup :-) Ale vážně, docela by mě zajímalo, jestli by přijela asistenční služba, kdybych ju zavolal ( KIA asistance, či jak se to jmenuje )
andyf píše:Anonym píše:andyf píše:Joey píše:Co se mě dneska nestalo, dojdu do garáže, zmáčknu dálkové ovládaní a NIC. Totálně vybitá baterie. Přitom před 2 dny jsem s tím normálně jel a žádná známka toho, že by baterie byla slabá.
Já ti řeknu co mě se stalo.Zajel jsem do garáže vystoupil a šel domů.V půlnoci jsem šel do garáže a auto uvnitř svítilo.Tak jsem ho zamknul dálkovým a znovu odemknul a po chvili zhaslo.,Kdybych tam šel ráno nebo odpoledne bylo by po baterii.Takže elektronický modul zřejmě blbne dnes mam jiný a mam zatím klid.
Ty v garazi auto nezamykas?
Laskyx píše:............. a tentokrát auto důkladně prohlédly a zjistily, že v místě kde se nachází čidlo snímající teplotu se nacházela pouze plastová záslepka a čidlo nikde. Nevěřily vlastním očím, čidlo dodaly ................
Snike píše: Tak to je slušný![]()
![]()
Asi nějaký chlapec na Slovensku v Žilině trpí velikou sklerózu, že zapomněl ti tam to čidlo namontovat
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé