Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Dobry den.Mam možnost koupit uplně novou Sportage 1.6 GDI 97kw. Prosím o radu jak na tom celkově auto je,co se tyče spolehlivosti.Přečet už jsem toho spoustu,ale radeji se zeptám prřimo majitelu. Někde jsem se dočet ze u teto motorizace odchazejí spojky uz pri docela malem najezdu....je to pravda?? Dik za každou radu....
Cetl jsem to tady v teto recenzi :http://moje.auto.cz/Slavo-N-/kia-sportage.html Jak je to s tim karbonem u techto motoru,jsou na to nachylne nebo netreba mit strach...dik
Jen pro informaci k Navigací a Kameře. Mužů potvrdit, že systém čtení dopravních značek spolupracuje i s navigací. Pravděpodobně jde o nějaký hybridní systém Kamera & Navi. Už několikrát sem si všiml, že mi systém zobrazil značku omezení rychlosti i když reálné nikde nebyla. Další příjemná zkušenost je že, mne již několikkrát Navi systém upozornil na kolony a uzavřené silnice což jsem ocenil. A včera mne Navi překvapila tím, že když jsem jel kolem památky konkrétně “Hrad Kost” v českém ráji, tak model hradu se zobrazil na mapě. Pěkné
To že systém spolupracuje s navigáciou je normálne - v mojom aute je to dokonca uvedené v manuále (minimálne z navigácie berie začiatok a a koniec obce). Ostatné spomínané funkcie (zápchy, obchádzky, 3D grafika) fungujú len vtedy, pokiaľ je navigácia pripojená k internetu. V Žiline mi vždy zobrazí vizualizáciu Budatína. Ale napr. také Strečno mi nezobrazilo nikdy. Bohužiaľ - dopravné informácie pre navigáciu nie sú moc dobré. Často zobrazí zápchy, ktoré už neexistujú, alebo naopak - až keď človek stojí v kolóne, tak mu navigácia zobrazí že je tam kolóna. Môj osobný pocit je, že dopravné informácie majú oneskorenia oproti realite o cca 30 minút. Na rozdiel od Waze a Google maps, kde sú aktualizované omnoho častejšie a aj presnejšie.
Ta lišta medzi svetlami bola dobrá, tak neviem, či tam už vôbec nebude? To by bola škoda. Svetlá v tvare U rozhodne lepšie. Celé auto oblé a hranatý difúzor mi príde ako päsť na oko. Čo sa týka prednej časti je taká zdeformovaná, stratila na elegancii, ale aj mohutnosti Za mňa palec dole. Tuscon má rozhodne vydarenejší facelift, ktorý získal na elegancii
Ještě bych se z dovolením zeptal objednávám už po třetí ledky do osvětlení značky z China Aliexpresu a pokaždé mě přišly ledky 3 cm dlouhé tudíž nepoužitelné nevejdou se do lampičky,tak kdyby někdo mohl prosím posat konlrétní odkaz na koupi podle kterého bych konečně koupil správně ,díky moc.