Tony píše:no ale chapete to? pul roku nove auto. jezdim denne a jakztakz garazuju. to je fakt psycho. stalo se to jeste nekomu?
Tony píše:no ale chapete to? pul roku nove auto. jezdim denne a jakztakz garazuju. to je fakt psycho. stalo se to jeste nekomu?
Anonym píše:Tak s baterkou zatím v pohodě,jenže já to mám v garáži a jen když jsme v práci to stojí venku.Jen to žhavení je dlouhé i když to stojí v garáži.
Tony píše:Anonym píše:Tak s baterkou zatím v pohodě,jenže já to mám v garáži a jen když jsme v práci to stojí venku.Jen to žhavení je dlouhé i když to stojí v garáži.
to jo to žhavení je někdy extrémně dlouhé... a pak se div že ti to ta baterka nenakopne
Anonym píše:Já doufám že někdo nakopne KIU aby to opravila.Dnešní auta už mají rychložhavení a v tomhle se KIA vratila někam dozadu,na to že to je nový motor tak tohle nic moc.
snike píše:Anonym píše:Já doufám že někdo nakopne KIU aby to opravila.Dnešní auta už mají rychložhavení a v tomhle se KIA vratila někam dozadu,na to že to je nový motor tak tohle nic moc.
Nevím co by se muselo na autě změnit, aby to žhavilo rychleji:
:
: No aspoň mám čas se v autě pohodlně uvelebit
![]()
![]()
jakub píše:Tony píše:no ale chapete to? pul roku nove auto. jezdim denne a jakztakz garazuju. to je fakt psycho. stalo se to jeste nekomu?
Stalo, na starším fóru o tom někdo píše. Každopádně se dalo čekat, že v zimě se projeví výrobní vady baterek. Šlo jen o to, kdo dostane černého petra. A kdybych si chtěl rejpnout, tak bych řekl, že to máš za ty benzínový blázny.Jsme ti to asi moc prokleli...
Anonym píše:To já počítám o něco déle.
snike píše:Anonym píše:To já počítám o něco déle.
Že bych zkusil: jedna ovečka, druhá ovečka, třetí ovečka, čtvrtá ovečka ..... chrrrrrrrrrrr .......... chrrrrrrrrrrrrrr ............. chrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé