koudy61 píše:Prosim vás, už tady konečně někdo napíše aspoň nějaký postup, jak se mění ty žárovky?

Tony píše:podivejte co mi dnes přišlo mailem. http://www.tuningshop.cz/svetla-pro-denni-sviceni-led-8-led.htm zajímavé že? a jen 1000kč což na led diody je dobrá cena. uvažuju o tom. at šetřím NB. jedna totiž stojí 200kč a taky by to mohlo vypadat i dobře.
kam myslíte že by to bylo dobré uchytit? asi dolů do nasávacího otvoru že?
ladlen píše:@vladislav: Tak ja som si práve včera prečítal všetky príspevky o výmene žiaroviek na ceede a musím povedať, že tak blbý spôsob výmeny som ešte na žiadnom aute nevidel. To aby som každú žiarovku H7 chodil meniť do servisu, lebo rozoberať plasty a vykrúcať svetlo sa mi zdá pekne utrhnuté od sveta normálnych vecí. Ten, čo to vymyslel by mal za trest tak mesiac niekde v servise meniť žiarovky nespokojným zákazníkom a počúvať ich komentáre. Za toti má ceed u mňa pekné mínus.![]()
![]()
mbiron píše:Na druhou stranu pokud by nekdo z vas mel origos xenony tak ty si rozhodne sam nevymeni takze tahle moznost vymeny je pro me jeste prijatelna .
Petrik píše:Mohli by ste skusit ziarovky Osram ktorych oznacenie konci ALL resp. ALS (allsession-celosezonne). Su to ziarovky svietiace na zlto-fialovo. Su to bezne schvalene ziarovky, ktore pouzivam v mojej Corse C. Mam najazdenych uz cca 45 tis. km a mam aktivovane rozsvecovanie svetiel po nastartovani, takze tie ziarovky maju nasvieteny kazdy kilometer a este som ich nemenil. Chlapik z Osramu mi povedal ze su vhodne najma do hmly a snezenia, lebo odrazaju menej svetla smerom k vodicovi a teda tolko neoslepuju.
Planujem si ich dat aj do Ceed-ky ak sa nahodou nerozhodnem pre xenony.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: DanBlack