ladlen píše:@meken: Práve dnes dávali na ČT test žiaroviek. Tak Osram NB mala najlepšiu svietivosť, ale len polovičnú životnosť oproti Philips NG, ktoré skončili na druhom mieste. Ja mám 41 tis.km, svietim stále a ešte som žiarovku nemenil, som zvedavý dokedy, lebo maturovať by som pri tom niekedy v noci nechcel.
ladlen píše:@meken: Práve dnes dávali na ČT test žiaroviek. Tak Osram NB mala najlepšiu svietivosť, ale len polovičnú životnosť oproti Philips NG, ktoré skončili na druhom mieste. Ja mám 41 tis.km, svietim stále a ešte som žiarovku nemenil, som zvedavý dokedy, lebo maturovať by som pri tom niekedy v noci nechcel.
ladlen píše:Práve pred chviľou som volal do predajne, kde som pred pred rokom ceeda kúpil a povedali mi, že náhradné žiarovky vo výbave nie sú, že originál sadu si môžem u nich dokúpiť. To som naozaj z toho happy, ešteže tu chodím do diskusie, inak sa obadám až pri nutnej výmene.
ladlen píše:@Tony: Tak si to aj ty skontroluj, ja som tiež dostal takú červenú tašku KIA grátis, je tam lekárnička, trojuholník, autolano, pri kolese je zdvihák a všelijaké iné nástroje, len žiarovky tam nie sú, keby ma boli aspoň upozornili, tak si ich určite priamo tam dokúpim, ale asi sa báli, že by som aj tie chcel grátis.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot]