Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Výměna žárovek

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod Návštěvník » 19.02.2008 01:59

Zdravím Ťa Thunder.
Dúfam, že ten problém zo svetlami si vyriešil. Mňa určite poznáš, máš odomňa zopár fotiek (pomohol si mi s ledkami do parkovačiek), ale chcel som len napísať, že aj ja som mal problém s tými do modra sfarbenými žiarovkami H7. Jedna mi totiž odišla asi po mesiaci používania a tak som sa musel vrátiť k Osramkám Cool blue. Tá modrá žiarovka vypadala hrozne, prepálilo sa vlákno a ktomu navyše ešte opadala aj tá modrá farba a dokonca aj strieborná z klobúčika a popadalo to priamo do reflektoru. Takže žiarovky AUTOLAMP Xenon blue power neodporúčam. Svietili síce pekne, ale čo z toho, keď tak málo vydržali.
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 19.02.2008 02:32

Ice_B píše:Takže žiarovky AUTOLAMP Xenon blue power neodporúčam. Svietili síce pekne, ale čo z toho, keď tak málo vydržali.
No vidis a ja ich mam v starom aute uz rok. Ale to su H4.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Raven » 19.02.2008 07:40

Ice_B píše:Zdravím Ťa Thunder.
Dúfam, že ten problém zo svetlami si vyriešil. Mňa určite poznáš, máš odomňa zopár fotiek (pomohol si mi s ledkami do parkovačiek), ale chcel som len napísať, že aj ja som mal problém s tými do modra sfarbenými žiarovkami H7. Jedna mi totiž odišla asi po mesiaci používania a tak som sa musel vrátiť k Osramkám Cool blue. Tá modrá žiarovka vypadala hrozne, prepálilo sa vlákno a ktomu navyše ešte opadala aj tá modrá farba a dokonca aj strieborná z klobúčika a popadalo to priamo do reflektoru. Takže žiarovky AUTOLAMP Xenon blue power neodporúčam. Svietili síce pekne, ale čo z toho, keď tak málo vydržali.

Jen tak dal chalani!

Vas spokojeny prodejce (vyrobce) :P
Raven Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod thunder » 19.02.2008 12:56

Ice_B píše:Zdravím Ťa Thunder.

servus pali tak ponadaval som si veru dost nedelu a vsetko som vymenil s5 do normalu,lebo ma to vytocilo,inak ked som menil to prave svetlo tak prestala mist aj parkovackaa to ma vytocilo natolko ze som zhodil aj tie...takze teraz mam vsetko po starom z vyroby...
thunder Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod max » 03.03.2008 22:27

I já koukám po náhradě za standardní žárovky. Přešel jsem z Fabie a ta dala laťku co se týče svítivosti světel slušně vysoko, proto Cee´d v tomto směru pokulhává. Nedělám si z toho ale hlavu neboť vše se dá vyřešit. Jen zvažuji do jakých žárovek jít. Na srazu respektive po srazu už budu moudřejší. :D
MAX
max Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod MP1 » 03.03.2008 23:00

Možno Fabia svietila tak dobre preto, lebo nemala clonítko pred žiarovkou.
ED 1.6 CVVT automat / JD SW 1.6 GDI automat / JD FL 1.4 CVVT / CD 1.4 T-GDi/ Proceed 1.4 T-GDi / XCeed 1.5 T-GDi Gold / Xceed 1.5 T-GDi GT-Line a Proceed GT
MP1 Muž
Fanda vozů Kia

Kia XCeed (2023)
18000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod snike » 04.03.2008 12:49

MP1 píše:Možno Fabia svietila tak dobre preto, lebo nemala clonítko pred žiarovkou.

Ono to bude hlavně konstrukcí světlometu, přeci jenom firma HELLA má veliké zkušenosti s výrobou světlometů ;-)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 24.333 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 29. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (26)

Kia Sportage V (2025)
24333 km @ 0 l/100km

Příspěvekod mbiron » 08.03.2008 03:08

Ja fabii mel a je fakt ze sviti o trochu vic,podle me to je fakt konstrukci svetel ale zadna tragedie to rozhodne neni,nemyslim si ze bych jezdil potme.Vyresit se to urcite da jinejma zarovkama. :sun:
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 29. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Tony » 16.03.2008 20:52

Berka píše:
snike píše:jestli budeš v květnu na srazu, tak ti to okoukneme ;-) Zajímá mne jak to v noci svítí, protože kamarád si to udělal do Fábie a nesvítilo to dle mých představ ;-)

Tady jsou fotky jak to vypadá v noci.
Obrázek Obrázek
Sice to moc nevypadá, ale světla je tam dost. Bohužel foťák to při focení z venku nezachytí. Když budu fotit uvnitř tak zase nebude vidět ten rozdíl mezi tmou a světlem. Při pohledu na ty stropní lampičky je vidět že světla vydávají dost.

technicka:chci se zeptat na ty čtecí lampičky, tam zůstaly klasické žárovky???
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod thunder » 16.03.2008 20:55

Tony píše:
Berka píše:
snike píše:jestli budeš v květnu na srazu, tak ti to okoukneme ;-) Zajímá mne jak to v noci svítí, protože kamarád si to udělal do Fábie a nesvítilo to dle mých představ ;-)

Tady jsou fotky jak to vypadá v noci.
Obrázek Obrázek
Sice to moc nevypadá, ale světla je tam dost. Bohužel foťák to při focení z venku nezachytí. Když budu fotit uvnitř tak zase nebude vidět ten rozdíl mezi tmou a světlem. Při pohledu na ty stropní lampičky je vidět že světla vydávají dost.

technicka:chci se zeptat na ty čtecí lampičky, tam zůstaly klasické žárovky???

myslim ze nie...ice B kupil led pasiky...a berka myslim ze tiez nieco podobneho..
thunder Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod Tony » 16.03.2008 20:58

ale ja myslim ty žárovečky na stranach světla u schranky na bryle, jak se zapinaji temi vypinaci na stranach. rozumime si?
jestli kdyz si vecer neco budu chtit prisvitit tak jestli se rozsviti?
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod thunder » 16.03.2008 21:04

Tony píše:ale ja myslim ty žárovečky na stranach světla u schranky na bryle, jak se zapinaji temi vypinaci na stranach. rozumime si?
jestli kdyz si vecer neco budu chtit prisvitit tak jestli se rozsviti?

fuu tak to zial netusim aj mi to hovorili ale zabudol som ..posli SZ a opytaj sa ich 8-)
thunder Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 18.03.2008 15:35

to vypalenie mozem potvrdit,mne sa to uz stalo...patica lediek je t10 a vymenis len kus za kus...ako mozes vidiet v mojom profile,tak svietia do modraa pritom su biele.. :help:

Tak to mi je dobreeee .
Biele svietia na modro a modre svietia na bielo????
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod TWiDY » 07.04.2008 11:22

Mimochodem copak máte v Ceedu jako žárovky z výroby?

V mém Riu jsou žárovky Philips, což mě trochu překvapilo neb jsem myslel, že tam bude nějaký korejský šunt. Každopádně mám je tam už dva roky a ještě jsem žárovku na autě neměnil.
39.000 km @ ---> ObrázekObrázek
TWiDY Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Rio II (2006)
50000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod snike » 07.04.2008 11:39

TWiDY píše:Mimochodem copak máte v Ceedu jako žárovky z výroby?

V mém Riu jsou žárovky Philips, což mě trochu překvapilo neb jsem myslel, že tam bude nějaký korejský šunt. Každopádně mám je tam už dva roky a ještě jsem žárovku na autě neměnil.

Já měl taky v Cee´dovi Philipsky, docela mne to mile překvapilo :-)

U těch Xenonů nejde jen o seštelování světel, ale taky o lom světelných paprsků o nečistotu na světlech. Proto jsou u xenonů povinně montované vysokotlaké ostřikovače světel. Světla v takovém případě svítí jinam než mají a oslňují protijedoucí řidiči, kteří tak doplácejí na neohleduplnost některých z nás vůči ostatním :yes: :yes: :yes:
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 24.333 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 29. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (26)

Kia Sportage V (2025)
24333 km @ 0 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion