vladislav píše:To máš asi jednu ruku dlouhou???Já bych jí tam nezalomoval ani náhodou....![]()
jakub píše:vladislav píše:To máš asi jednu ruku dlouhou???Já bych jí tam nezalomoval ani náhodou....![]()
Na žárovky dálkových světel se dá normálně dostat, u tlumených to je horší, tam je málo místa, hlavně u pravého světla. Ale s kleštěma a trochou cviku to jde zvládnout. Mám známého zubaře a ten když do ruky dostane kleště, tak vytáhne cokoliv odkudkoliv.
snike píše:Já mám zase známého gynekologa a ten opravuje motor u auta skrz výfuk![]()
![]()
![]()
![]()
jakub píše:Stačí zahnutý špičatý kleště a žárovku v potkávacích světlech vyměním i bez vyndavání světla. :cool:
thunder píše:jakub píše:Stačí zahnutý špičatý kleště a žárovku v potkávacích světlech vyměním i bez vyndavání světla. :cool:
no pritom pravom svetle s tymi klestickami si uzijes,pretoze mne blaznovi sa stalo ze to prave svetlo som nahodil vcera naspat zasroboval a potom som zistil ze som zabudol zasrofovat tu umelu krytku (kolecko so zavitom)naspat a nedostal som je naspat bez toho aby som to svetlo vybral z nova ..moja otazka znie ako ju das dole ty s klestickami?do by si musel myslim odskrutkovat tu bielu nadrzku prvu co je hned za svetlom...myslim ze som to napisal spravne ak nie rad si necham poradit :-?
jakub píše:thunder píše:jakub píše:Stačí zahnutý špičatý kleště a žárovku v potkávacích světlech vyměním i bez vyndavání světla. :cool:
no pritom pravom svetle s tymi klestickami si uzijes,pretoze mne blaznovi sa stalo ze to prave svetlo som nahodil vcera naspat zasroboval a potom som zistil ze som zabudol zasrofovat tu umelu krytku (kolecko so zavitom)naspat a nedostal som je naspat bez toho aby som to svetlo vybral z nova ..moja otazka znie ako ju das dole ty s klestickami?do by si musel myslim odskrutkovat tu bielu nadrzku prvu co je hned za svetlom...myslim ze som to napisal spravne ak nie rad si necham poradit :-?
Jde to špatně, musí se dát pozor, aby ta krytka při povolování nezapadla za nádržku ostřikovače. To samé při montáži, krytku držím na jedné straně kleštěma a na druhé je potřeba ji přitlačit prstem a pootočit. Když se vyndá horní šroub expansky a dolní alespoň povolí, tak se dá žárovka vyměnit i rukou. K levému světlu se dostanu normálně rukou.
thunder píše:jakub píše:thunder píše:jakub píše:Stačí zahnutý špičatý kleště a žárovku v potkávacích světlech vyměním i bez vyndavání světla. :cool:
Jde to špatně, musí se dát pozor, aby ta krytka při povolování nezapadla za nádržku ostřikovače. To samé při montáži, krytku držím na jedné straně kleštěma a na druhé je potřeba ji přitlačit prstem a pootočit. Když se vyndá horní šroub expansky a dolní alespoň povolí, tak se dá žárovka vyměnit i rukou. K levému světlu se dostanu normálně rukou.
hmm,na to by som asi nervy nemal,ale urcite to chce cvik,ja som rad ze mi vladislav dopomohol k vybratiu svetiel...aspon viem co a ako,
Anonym píše:thunder píše:jakub píše:thunder píše:jakub píše:Stačí zahnutý špičatý kleště a žárovku v potkávacích světlech vyměním i bez vyndavání světla. :cool:
hmm,na to by som asi nervy nemal,ale urcite to chce cvik,ja som rad ze mi vladislav dopomohol k vybratiu svetiel...aspon viem co a ako,
No bude to chtít udělat záznam,jelikož kvůli výměně žárovky přece nebudu rozebírat celý předek někde v cizině.
Martin píše:Tak se jdu podívat do Halfords na ty žárovky, ta bílá parkovačka vypadá totiž dost dobře.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: matísek