od melonsvk » 27.11.2017 09:45
Uz som sa nechcel vyjadrovat, ale este pridam last piece of sh*t odo mna... Vy, co ste mudri ako televizor, asi nebudete mat moc velke EQ. Tieto vase ironicko-sarkasticke prispevky vyvolavaju akurat zbytocny flame a potom tu je 10 spamov namiesto jedneho prispevku k veci. Ja za to nemozem, ze som nezazil dobu, kedy sa motor dal zlozit na kolene a na jeho opravu stacil srobovak a kladivo. Ano, som mlady a mam k dispozicii internet, tak preco to sakra nevyuzit? Vy si kludne po inspiraciu chodte do kniznice alebo si pre mna za mna mozete lustit aj Rosettsku dosku, ale na mna a moje "stupidne otazky" uz prosim v buducnosti nereagujte. Radsej nechajte priestor ludom, co su ochotni skutocne pomoct, ako to robim aj ja ked sa v niecom vyznam viac.
Este raz opakujem, moja otazka je, ci mozem jazdit na minime vody, rozumej stale v intervale urcenom vyrobcom!!! Nic nepribuda, nic neubuda, proste je to konstantne. Ale s vami to je jak hadzat hrach o stenu, na prehnany sarkazmus dnes uz fakt nemam naladu...
Kia Rio 1.4 CVVT (2013)
Kia Cee'd 1.6 CRDi DCT (2016)
Kia Optima 1.7 CRDi DCT (2016)
Ford Kuga 1.5 EB 8AT (2024)